Orvosnak készül a legszebb nagyszalontai lány

A nagyszalontai MIDESZ szervezésében karácsony táján immár hagyományosan minden évben egy népszerű szépségverseny keretében mérik össze a szépségüket a város leányai. Nem volt ez másképp 2011 karácsonyán sem, a helyi kultúrházban kilenc ifjú hölgy mutatkozott be szabadidő-, estélyi és fürdőruhában. A legszebbnek járó elismerést a 17 éves BAGOSI SZINDY érdemelte ki, akit a napokban a győzelméről és a jövőbeli terveiről kérdeztünk.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

– Kérlek, mutatkozz be néhány mondatban lapunk olvasóinak!
– Az Arany János Iskolacsoport XI. osztályos tanulója vagyok. Szabadidőmben szívesen olvasok, szeretek görkorcsolyázni, futni, úszni és finomakat enni is, a kedvenc ételem a brassói és a sajtos rizottó, a kedvenc italom pedig a narancslé. Van egy boxer kutyám és egy lovam, velük szintén nagyon szeretek sok időt tölteni, mert mindig jókedvre derítenek.
– Mi motivált, amikor jelentkeztél a Karácsony Szépe versenyre?
– Úgy gondoltam, hogy ez nagy kihívás, ugyanakkor remek szórakozás is, szerettem volna kipróbálni magamat ebben a műfajban. Szerencsére a szüleim és a barátaim is nagyon támogattak, így bátran vágtam bele a versenybe. Persze azért izgultam, hogy vajon hogyan fogok szerepelni mert nagyon sok szép lány volt a mezőnyben, de bíztam magamban.
– Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy nyertél?
– Olyan fantasztikus érzés volt, amelyre, remélem, mindig emlékezni fogok. Nagyon boldog voltam, hogy engem választottak a legszebbnek, de azért nem szeretnék manöken vagy fotómodell lenni, nem tudom magam elképzelni ebben a szakmában, engem az orvostudomány és a színház jobban vonz.
– Érettségi után tehát az orvosira szeretnél menni?
– Igen, bár kicsi korom óta a legnagyobb álmom az volt, hogy színházban szerepeljek, mostanra mégis az a kép alakult ki bennem, hogy az orvosira menjek. Azt tervezem, hogy jelentkezem a marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemre, ugyanis szeretnék sebész lenni. Pár év múlva sikeres sebészként szeretném megállni a helyemet, embereken segíteni, gyógyítani, de azért az életemből akkor sem hiányozhat majd a színház, az mindig egy örök szerelem lesz.