Aikidovizsga és -bemutató

Véget ért az élesdi Constantin Şerban Nyolcosztályos Iskola és a békéscsabai Viharsarok Budo Sportegyesület harmadik éve futó közös projektje, az Aikido mindenkinek.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Zárásként a kezdeti 40 fős csoportból megmaradt mind a tizenhat élesdi, tinódi, magyarkakucsi, örvéndi, mezőtelki aikidoka sikeres vizsgát tett, és átvehette az edzésvezetőtől, az egydanos békéscsabai Tatics Krisztián Milántól, illetve a segédedzőktől, az ugyancsak békéscsabai Valaczkai Sándortól és az élesdi Takács Lászlótól a fokozatát igazoló oklevelet.
A heti rendszerességgel megtartott edzéseken kívül a projekt sikeres lebonyolításához kellett az iskolaszék által felajánlott sportterem, a Nosz Levente testnevelőtanár segítsége, az önkormányzat hozzájárulása a tatamik beszerzéséhez. Ciavoiné Létai Andrea projektfelelős mindezt megköszönte nekik csakúgy, mint a szülőknek a támogatást és a gyerekek kitartását. Az aikidokák vizsga után a nagyközönség előtt is bemutatták tudásukat, sőt a közönség soraiból jelentkezők is ízelítőt kaphattak ebből a sportból.