Nyílnak a váradi strandok

Április 26-án, két heti zárvatartás után ismét megnyílt az Őssi Strand. A tervek szerint péntektől a Városi Strand is várja majd a fürdőzőket.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Április 26-án megnyílt a nagyváradi Őssi Strand. Mint ismeretes, az elmúlt két hétben felújítási és javítási munkálatokat végztek itt, ezért volt szükség az üzemeltetés szüneteltetésére.

Elsősorban a nagy medencét javították, illetve a hozzá tartozó hideg- és melegvizes csöveket. Ezzel egyidőben kifestették a medencéket és kicserélték a külső tusolókon a csapokat és a csöveket. Kifestésre kerültek a beltéri helyiségek, a mosdók, az előterek, az irodák és néhol egyengetni kellett a medencét alját is. Javítottak a belső és külső tusolókon is. A munkálatok összértéke elérte a 15.000 lejt.

A belépőjegyek ára 8 lej, tanulóknak és egyetemistáknak 4 lej. A havibérlet 68 lej, tanulóknak és egyetemistáknak 36 lej. A nyugdíjasok ingyen mehetnek be kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken a strand területére.

Pénteken, április 29-én megnyílik a Városi Strand is. Itt 9 lej lesz a belépőjegy ára, míg a tanulók és egyetemisták ugyanannyiért fürdőzhetnek, mint a másik strandon, akár jeggyel, akár bérlettel. A teljes árú felnőtt-bérlet 78 lej lesz.

A két strand nyári munkálatai ebben az évben körülbelül 25.000 lejbe kerülnek.