Kiválasztották a szalontai Karácsony Szépét

A hagyományokhoz hűen a nagyszalontai Midesz szervezésében tavaly is megrendezték a fiatal lányok körében nagy népszerűségnek örvendő Karácsony Szépe nevet viselő szépségversenyt.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A Zilahy Lajos Művelődési Házban a helybeli lányok mellett nagyváradi és magyarországi hölgyek is a kifutóra lépnek, illetve sztárvendégek is érkeztek a szépségversenyre, méghozzá a közismert Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjai, Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc humoristák. A megmérettetésre ezúttal nyolc szépség nevezett be, akik szabadidőruhában, fürdőruhában jelentek meg.
A „szomszédnénik” vállalták a műsorvezetői feladatot is, Tóth Szabolcs és Bálint Ferenc sorra szólították a kifutóra a lányokat és a rendezvény egyéb fellépőit. Amíg a versenyzők a szabadidőruhát fürdőrucira cserélték, illetve a bikiniből estélyi ruhába bújtak, Nagyszalonta kiváló tánccsoportjai, az Infinity és a First Step szórakoztatta a közönséget, illetve a nagyszalontai Horváth ikrek, Hajni és Orsi is megajándékozták a résztvevőket egy dalcsokorral.
A jó hangulatú estén folyamatosan váltották egymást a fellépők a színpadon, táncprodukciók, humoros percek és nagyszerű dalok peregtek, így a nézők addig sem unatkoztak, amíg a zsűri a végső rangsor felállításán fáradozott.
Az ítészek több kategóriában pontozták a lányokat, számos különdíj is gazdára talált, a megmérettetés abszolút győztese azonban a nagyszalontai Arany János Elméleti Líceum végzős tanulója, Külüs Brigitta lett, aki szépségével, határozottságával és természetességével teljes mértékben lenyűgözte a zsűrit, így méltán érdemelte ki a  Karácsony legszebb lánya címet.

Balázs Anita