Nagy sikere volt a kabarénak Érszőllősön

A margittai Horváth János Társaság (HJT) színjátszó csoportja az elmúlt hétvégén Érszőllősön is bemutatta idei, jubileumi kabaréműsorát. Mint az eddigi években, most is telt ház előtt játszottak, óriási sikert aratva.

A közönség fogékony ezekre a műsorokra, igényli a kabarét. Mindig "veszik a lapot", partnerek az előadásban, ezért a színjátszók nagyon megszerették az érszőllősi közönséget. Közülük az egyik fiatal új tag, Földi Éva éppen a helyi iskolában tanít, ezért a margittai után ezt az előadást is "hazai pályán" kellett végigizgulnia. Tanítványai és a szülők műkedvelőként is elfogadták s nagyra becsülik.

A fináléban a közönség együtt énekelte a fellépőkkel az ismert operettslágereket, majd felállva hosszas vastapssal jutalmazta a produkciót. Beke László polgármester köszönetet mondott, amiért elfogadták a meghívást, és már most átadta a jövő évre szóló invitálást. Szőke Ferenc HJT-elnök ezt köszönettel elfogadta mondván, kár lenne kihagyni egy ilyen nagyszerű közönséget. Az előadás után a vendéglátók most is ízletes vacsorával kínálták a fellépőket. Máskor ez nótázással párosul, de most a böjtre való tekintettel csendes vacsorát tartottak.