Nagy sikere volt a kabarénak Érszőllősön

A margittai Horváth János Társaság (HJT) színjátszó csoportja az elmúlt hétvégén Érszőllősön is bemutatta idei, jubileumi kabaréműsorát. Mint az eddigi években, most is telt ház előtt játszottak, óriási sikert aratva.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A közönség fogékony ezekre a műsorokra, igényli a kabarét. Mindig "veszik a lapot", partnerek az előadásban, ezért a színjátszók nagyon megszerették az érszőllősi közönséget. Közülük az egyik fiatal új tag, Földi Éva éppen a helyi iskolában tanít, ezért a margittai után ezt az előadást is "hazai pályán" kellett végigizgulnia. Tanítványai és a szülők műkedvelőként is elfogadták s nagyra becsülik.

A fináléban a közönség együtt énekelte a fellépőkkel az ismert operettslágereket, majd felállva hosszas vastapssal jutalmazta a produkciót. Beke László polgármester köszönetet mondott, amiért elfogadták a meghívást, és már most átadta a jövő évre szóló invitálást. Szőke Ferenc HJT-elnök ezt köszönettel elfogadta mondván, kár lenne kihagyni egy ilyen nagyszerű közönséget. Az előadás után a vendéglátók most is ízletes vacsorával kínálták a fellépőket. Máskor ez nótázással párosul, de most a böjtre való tekintettel csendes vacsorát tartottak.