Jótékonysági bál Micskén

Tíz éve működik a micskei Sámuel Ház, melynek működtetője az Érmelléki Református Diakónia Alapítvány. A ház az egyházmegyében lévő hátrányos helyzetű gyerekek ellátását, oktatását biztosítja.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Hagyománya van annak, hogy minden évben megrendeznek egy jótékonysági bált, melynek bevételét a ház szolgáltatásainak javítására fordítják. Idén ez születésnapi ünnepséggel párosult, mivel betöltötték X. életévüket. A bál fővédnökei Kelemen Hunor, országos RMDSZ elnök és ft. Csűry István KREK püspök. Rajtuk kívül részt vett az eseményt Cseke Attila és Szabó Ödön képviselők, valamint Bradács Alíz Ildikó, Margitta Körzet RMDSZ elnöke. Magyarhonból, Hajdúnánásról érkezett küldöttség és ők ajánlották fel a tombola három fődíját, melyek két személyre szóló fürdőző hétvégét jelentettek a hajdúnánási gyógyfürdőben. Rajtuk kívül a polgármester és a környékbeli vállalkozók ajánlottak fel tomboladíjakat.

Támogatni lehetett a házat a belépőjeggyel, tombolával, támogató jegyekkel és felajánlásokkal is. A bál erkölcsi és anyagi szempontból sikeres volt, mivel nagyszerű volt a hangulat és több mint 12000 lej gyűlt össze. A hangulatot a jóízű ételek-italok mellett a Sanzon zenekar, a Tini Dance együttes és a ház gyerekeinek fellépése is fokozta.

A szervezők köszönetüket fejezik ki minden támogatónak.