Farsangoltak az árpádi ovisok

Február 26-án különleges napra ébredt az árpádi óvoda gyermekserege, ugyanis elérkezett a téltemetés és a tavaszköszöntés napja, méghozzá farsangi módra.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A karneváli hangulatú, ünneplőbe öltözött óvodában két csoport kisdiákjai várták izgatottan a szülőket, hogy óvónőik, Tóth Zsuzsanna és Guiaş Éva vezetésével bemutassák a farsangi előadásukat. Az alkalomhoz illő verseket, dalokat adtak elő a maskarába bújt gyerkőcök, majd jelképesen eltemették a télűzés szokásához kapcsolódó Kiszebabát is, ezzel helyet adva a beköszönő új tavasznak.
A gyerekek előadásának második részében immár a tavaszt köszöntötték a gyerekek, jelmezeiket ünneplőre cserélték, óvónőik pedig feltűzték ruháikra a tavaszvárás jelképét, a márciuskát. A gyerkőcök nagy örömmel adták elő a már jól begyakorolt tavaszköszöntő verseket és dalokat, majd a közelgő nőnap alkalmából szívhez szóló gondolatokkal köszöntötték édesanyjukat és nagymamáikat.
Az ügyes szereplésért természetesen jutalom is járt az árpádi óvoda apróságainak, meglepetés Kinder-tojásnak örülhettek a gyerkőcök, majd porcukros, szalagos fánk került az asztalokra, és jóízű falatozással zárult az esemény.