Egyéves az ABISZ

Március 8-án ünnepelte megalakulásának első évfordulóját az Albis–Bogyoszlói Ifjúsági Szövetség (ABISZ). Szombat délután az érbogyoszlói községháza gyűléstermében ünnepeltek a szervezet tagjai.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A vezetőség évértékelő beszámolót tartott az elmúlt egy év tevékenységéről. Fiatal, kicsi szervezetről van szó, de az elmúlt egy évben tucatnyi rendezvényük volt. Többször keudeményeztek szelektív hulladékgyűjtést, temetőt takarítottak, filmmaratont szerveztek, kalákában templomkerítést festettek és autóbus megállót újítottak fel. Fiatalokról lévén szó, nem maradhatott el az ABISZ-buli sem, ami a sok település-szépítő munka után megérdemelt kikapcsolódást jelentett a tagokak.
A szervezet az önkormányzat jóvoltából egy székházzal is gazdagodott, a fiatalok már hozzá is fogtak a rendbe tételéhez önerőből. A „születésnapi” ünnepségen részt vett Vékony Mihály polgármester, Oláh Éva alpolgármester, valamint Kun Attila iskolaigazgató, akik eddig is mentorálták a szervezetet, és a továbbiakban is támogatásukról biztosították a fiatalokat. A Vidéki Ifjúsági Szövetség (VIDIFISZ) részéről Tőtős Norbert regionális alelnök volt jelen, aki elismerését fejezte ki a szervezet aktivitását illetően, valamint tolmácsolta Bántó Norbert VIDIFISZ-elnök jókívánságait. Az alelnök egy születésnapi tortával lepte meg a szervezet tagjait, amelyet a jelenlévők együtt fogyasztottak el.
A tagság eldöntötte, hogy a szervezetet jogilag bejegyeztetik, folytatják az eddig sikeresnek bizonyult rendezvényeket, és összeállítják az év eseménynaptárát.

VIDIFISZ sajtószolgálat