Orvosnak készül Nagyszalonta szépe

A hagyományokhoz híven a 2013-as karácsony sem múlhatott el a hajdúvárosban szépségverseny nélkül. Ezúttal az egzotikus szépségű VARGA VIVIEN érdemelte ki a Karácsony Szépe címet, gyönyörű mosolyával és magabiztos fellépésével lenyűgözte a zsűrit.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Először 23 évvel ezelőtt szervezte meg a nagyszalontai Midesz a Karácsony Szépe elnevezésű megmérettetést, azóta évről évre összemérik szépségüket a szeretet ünnepén a város és a környező települések lányai. Így történt ez tavaly is. A lányok először elegáns viseletben, majd szabadidőruhában, utána fürdőruhában, végül estélyiben mutatkoztak be. Amíg a lányok átöltöztek, addig az Arny Dance, az Infinity és a No Limit tánccsoportok szórakoztatták a közönséget, színpadra lépett Nagyszalonta híres-hírhedt rappere, Mr. Siid, és a sepsiszentgyörgyi Ráduly Botond „Manó” koncertezett.
Az ifjú szépségkirálynővel a napokban beszélgettünk.
– Néhány szóban, kérem, mutatkozzék be olvasóinknak!
– A nagyszalontai Arany János Elméleti Líceum XI. osztályos tanulója vagyok. Van egy kisöcsém, Milán, akit nagyon szeretek, és a szabadidőmet boldogan töltöm vele; ezenkívül nagyon szeretek kerékpározni, futni, szívesen olvasok és kirándulok, játszom a kiskutyámmal, ezek olyan időtöltések, amelyek igazán kikapcsolnak. Kedvenc ételem a rakott káposzta, italom a narancslé, csillagjegyem a Mérleg.
– Miért döntött úgy, hogy jelentkezik a szépségversenyre?
– Elsősorban szerettem volna kipróbálni magam egy ilyen megmérettetésen is. A családom és a barátaim nagyon biztattak, mondogatták, hogy próbáljam meg, mert szerintük van esélyem. Így utólag már nagyon örülök, hogy végül belevágtam.
– Bízott a győzelemben?
– Eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó is lenne, ha megnyerném, de nagyon nem mertem beleélni magamat, inkább csak reménykedtem, hogy az első három helyezés valamelyikét én kapom majd.
– Milyen érzés volt, amikor kimondták a nevét, és tudatosult önben, hogy megnyerte a versenyt?
– Először fel sem fogtam, természetesen nagyon örültem, de nem akartam elhinni, hogy tényleg jól hallottam. Örök élmény marad az a pillanat.
– Van példaképe, s ha igen, ki az?
– Igen, az édesanyám az, akire példaképként tekintek. Ő nagyszerű anyuka, aki mindent megtesz értem és a testvéremért. Remélem, majd egyszer én is ilyen anyuka leszek.
– Tervezi esetleg, hogy a jövőben szerencsét próbál a szépségiparban?
– Nem hiszem, sohasem vonzott annyira a szépségipar, sem a modellkedés, nem ez az életcélom, viszont ha mondjuk kapnék egy felkérést, akkor lehet, hogy elgondolkodnék rajta.
– Hol szeretne majd tovább tanulni?
– Érettségi után a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen szeretnék majd tovább tanulni általános orvostudomány szakon. Remélem, sikerül bejutnom, de addig még hátravan az érettségi, illetve most az angol nyelvvizsgára koncentrálok, szeretném a közeljövőben letenni.
– Mi a legnagyobb vágya?
– Nincsenek kiemelkedő vágyaim, szeretném, ha boldog lennék, és tudjak segíteni az embertársaimon.
– Hogyan képzeli el magát tíz év múlva?
– Ezen még nem gondolkodtam, de bízom benne, hogy sikerül elérnem a céljaimat, és boldog, kiegyensúlyozott életem lesz.

Balázs Anita