Partnerség egy sikeres fesztiválért

A margittai önkormányzat képviselő-testülete keddi rendkívüli ülésén eldöntötte, hogy partnerként beszáll a Vidéki Ifjúsági Szövetség (Vidifisz) mellé a július 9–12. közötti Szabadság Feszt szervezésébe.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A margittai helyi tanács március 31-ei rendkívüli ülésének egyik napirendi pontja a Szabadság Feszt volt. A Bihar megyei Vidéki Ifjúsági Szövetség (Vidifisz) harmadik alkalommal, idén július 9–12. között szervezi meg a Partium egyik legnagyobb ifjúsági rendezvényét. A városi tanács egyhangúlag támogatásáról biztosította a Vidifiszt, és partnerséget vállalt az ifjúsági fesztivál megszervezésében.
A gyűlésen jelen volt Boda Gergely, a Vidifisz elnöke, Bántó Norbert, a szervezet előző elnöke és a fesztivál megálmodója, Demian Zsolt, a Margittai Ifjak Körének elnöke és Koppányi Zsolt, a helyszínt adó városi strand adminisztrátora. Még áprilisban aláírják a partneri szerződést a Vidifisz és a margittai önkormányzat képviselői.
A gyűlés után a fesztiválszervező csapat terepszemlét tartott, és nekilátott a helyszín megtervezésének, hiszen idén nemcsak a sátraknak kell megfelelő teret kialakítani, hanem a színpadnak, a rendezvénysátornak és az árusoknak is.
A Szabadság Feszten idén nyáron is népszerű magyarországi és helyi együttesek koncerteznek majd. A szervezők egyelőre nem árulják el, kik lesznek a margittai ifjúsági fesztivál sztárvendégei, de jelezték, hogy már a szerződések aláírásánál tartanak. Ebben az évben az OTP Bank, valamint a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem is jelen lesz a fesztiválon, egész napos szakmai programokkal várják az érdeklődőket.
A fesztivállal kapcsolatos további információkat keressék a sajtóban, és kövessék a rendezvény hivatalos közösségi oldalát is a legfrissebb tudnivalókért (https://www.facebook.com/Szabadsagfeszt?fref=ts).
Mert egy kis Szabadság Feszt mindenkinek jár!

A Szabadság Feszt sajtószolgálata

(A mellékelt fotón balról jobbra: Koppányi Zsolt, Bántó Norbert, Demian Zsolt, valamint Pocsaly Zoltán, Margitta polgármestere és Boda Gergely Vidifisz-elnök)