Szabadság Feszt Humorbajnokság

Vicces vagy, és ezt megmutatnád másoknak is? Jelentkezz a Szabadság Feszt Humorbajnokságra!

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Ha már betöltötted a 16. életévedet, úgy érzed, hogy vicces vagy, s erről a szüleiden, testvére(i)den és legjobb barátaidon kívül más is meggyőződött már, valamint képes vagy kiállni egy színpadra és szórakoztatni több száz humorra éhes embert, akkor ott a helyed közöttünk: jelentkezz a Szabadság Feszt Humorbajnokságra!
A július 9–12. között Margittán megtartandó Szabadság Feszt szervezői úgy döntöttek, megadják a lehetőséget mindenkinek, aki érzi a kihívást, és szeretné megmutatni, mire képes a stand up comedy műfajában. Nem pusztán egy fesztivált megelőző tehetségkutató versenyről van szó, hanem arról is, hogy a jelentkezők és a majdani versenyzők közül a legjobbak egyből az egyik legnagyobb partiumi ifjúsági rendezvény és diáktábor, a Szabadság Feszt közönsége előtt találhatják magukat.
A jelentkezés nagyon egyszerű: akik éreznek magukban potenciált, küldjenek egy jelentkező levelet a zsoltkun@yahoo.com e-mail címre Kun Zsoltnak, akit részletekért hívhattok is a 0753/247–002-es telefonszámon. A levélben tüntessétek fel pontosan a neveteket, az email-címeteket, az életkorotokat, telefonszámotokat és a települést, ahonnan jelentkeztek. A jelentkezési határidő június 21., vasárnap éjfél.
A jelentkezőknek előválogatón kell részt venniük június 28-án, az innen továbbjutók léphetnek majd a fesztiválszínpadra. Az előválogatóra egy ötperces, kizárólag saját szöveggel kell készülni.
A Szabadság Feszten fellépő ifjú humorbajnok-jelöltek alapból négynapos bérletet nyernek a fesztiválra, a legjobb stand up comedy-s pedig fődíjként kétszemélyes hajdúszoboszlói wellnessz hétvégét nyer.

A Szabadság Feszt Nyugat-Románia egyik legnagyobb magyar ifjúsági fesztiválja, amit idén július 9. és 12. között tartanak meg a Bihar megyei Margittán, a város új termálstrandján. A négynapos rendezvénysorozat idején mindennap reggeltől másnap hajnalig számos programmal várják a szórakozni és kikapcsolódni vágyó fiatalságot. A sok ügyességi és sportvetélkedő mellett lesznek szakmai előadások, továbbá a civil szféra és az önkéntesség fontosságára is számos akcióval felhívják a figyelmet. Esténként koncertekre, bulikra kell számítani, több ismert helyi vagy környékbeli együttes és lemezlovas mellett olyan sztárvendégek állnak közönség elé, mint a Kowalsky meg a Vega vagy a Halott Pénz (képünkön), s a bandák élőben koncerteznek majd a Szabadság Feszten.

A fesztiválra a négynapos bérletet május 31-éig kedvezményes, mindössze 30 lejes (2000 Ft) áron lehet megvásárolni az erre kijelölt helyeken és személyeknél. Fontos: aki a tavalyi karszalagot még érintetlenül viseli a csukóján, bármelyik bérletvásárlási időszakban 50 százalék kedvezményben részesül! Minden további részlet megtalálható a Szabadság Feszt hivatalos oldalain (www.szabadsagfesztival.eu; https://www.facebook.com/Szabadsagfeszt).

A Szabadság Feszt sajtószolgálata