Tervezze meg az Érmelléki Termék védjegyét!

Az Érmelléki Termék márka logójának és látványelemeinek megtervezésére hirdet pályázatot a Romániai Magyar Gazdák Egyesülete.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A decemberi székelyhídi gazdatalálkozón a több mint 240 mezőgazdász előtt bemutatott és elfogadott ütemterv szerint a gazdaszövetség Bihar megyei elnöke, Nagy Miklós bejelentette, hogy meghirdetik a pályázatot az Érmelléki Termék márka megjelenítésére. Logó- és márkatervezők, grafikusok jelentkezését várják; a kiírók elvárása az, hogy világos, letisztult formákkal, könnyen felismerhető, színesben és fekete-fehérben is jól mutató védjegytervekkel és látványelemekkel jelentkezzenek. A dizájnnak jelképeznie kell a térséget, a kreativitást, és legyen alkalmazható a szellemi, a hagyományos és az ipari termékekre egyaránt.

A pályázat kiírói a Székely Termék márka logóját, illetve más kistérségi termékek logóit vették alapul a pályázat meghirdetésekor, és szeretnének minél hamarabb minél több variáció közül választani, és azt hivatalosan is elfogadottá tenni. Az általános termék mellett a logók külön is megjeleníthetnek egy-egy területet, akár maga a terv is variálható lehet.

A pályamunkák beküldési határideje január 22., péntek 14 óra. A terveket, javaslatokat elektronikus (.pdf) és nyomtatott formában is kérik leadni a készítő neve, címe és telefonszáma kíséretében a nagyváradi Fekete Sas palotabeli (Szent László tér 2–4. szám) székházban. A nyertes pályázat díja 1000 lej, ezt a gazdaszövetség számára Szabó Ödön parlamenti képviselő, az RMDSZ Bihar megyei szervezetének ügyvezető elnöke ajánlotta fel.

A gazdaszövetség, mivel itt közösségi termékről van szó, a márkanevet természetesen ingyen fel fogja ajánlani annak az önkormányzati szövetségnek, amely a törvény szerint hivatott az ilyen jellegű márkák levédetésére.