Keresik az év háziorvosát

Hatodik alkalommal írta ki a magyarországi Országos Tisztifőorvosi Hivatal „Az év praxisa a Kárpát-medencében” elnevezésű pályázatát. Bárki jelölhet egy elismerésre méltó magyar háziorvost, s akire a legtöbb szavazat érkezik, az jutalmul a munkáját segítő eszközöket kap.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A határon túlról is várják a magyarországi szervezők mind a javaslatokat, mind a szavazatokat. Az elégedett, hálás pácienseken kívül kórházak, szakmai és civil szervezetek, önkormányzatok, idősotthonok, egyházi intézmények is jelölhetnek. Az ajánlónak meg kell írnia, mivel tűnt ki a jelölt (az orvos és a mellette dolgozó nővér), mivel érdemeli ki az elismerést. A történet legalább 15 mondatos legyen, és adják meg mind az ajánló, mind a jelölt elérhetőségét. Az ajánlásokat a következő címre várják: www.azevpraxisa.hu/ajanl legkésőbb március 20-án éjfélig.

A szakmai elbíráló bizottság tagjai a beérkezett ajánlások közül kiválasztják a 10-10 legjobb magyarországi, illetve határon túli orvost, a végeredményt pedig az internetes portál szavazói döntik el. Április 1. és 15. között lehet majd szavazni.