Sportban az egészség Árpádon

A mozgás fontosságát szem előtt tartva, az egészséges életmód jegyében, Mughiuruș Ioan polgármester támogatásával immár második alkalommal hirdette meg az Árpádi Ifjúsági Szervezet a Mozdulj rá! sportnapot, melynek a faluház adott otthont.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A második sportnapon volt asztalitenisz-bajnokság, sakk-, csocsó-, szkander- és karaokeverseny, a résztvevők szemmel láthatóan nagyon élvezték a próbákat, és a szurkolók is egyaránt remekül szórakoztak. Külön kategóriában versenyeztek a fiúk és a lányok, illetve korosztály szerint is megkülönböztették a versenyzőket a szervezők.

Fechete Tibor, az Árpádi Ifjúsági Szervezet (Árpisz) elnöke lapunknak elmondta, hogy minden rendezvény sikeresen lezajlott, a kissebbektől a nagyokig mindenki megtalálhatta a kedvére való elfoglaltságot.

Miközben sorra váltották egymást a versenyszámok, bográcsban készült a finom gulyás, így a próbatételekben megfáradt résztvevők számára nem volt hiány energiapótlásban. A változatos programot a Famous tánccsoport produkciója is színesítette, Nagyszalonta ügyes táncosai vérpezsdítő bemutatójukkal kedvet csináltak a tánchoz, így az esti retro buliban Dj. R-Hard zenéjére mindenki jókedvűen bulizott.

A második árpádi sportnap a következő eredményekkel zárult:

Asztalitenisz: junior: I. Ifj. Kádár Imre, II. Nagy Ákos, III. Kovács Árpád; középkorosztály: I. Nagy Lajos, II. Bihari Benjámin, III. Mosneag Zoltán; senior kategória: I. Szabó Benjámin, II. Szöllősi György, III. Kádár Imre;

Csocsó: I. Páljános Tamás és Egeresi István, II. Besenyi Balázs és Mosneag Zoltán, III. Ionuţ Hriscu és Szabó Szilárd;

Sakk: junior: I. Páljános Tamás, II. Besenyi Balázs, III. IonuţHriscu; senior: I. Cseke János, II. Deák Csaba, III. Kovács István;

Szkander: lányok: junior: I. Major Alexandra, II. Marc Adrienn, III. Bálint Stefánia; senior: I. Alexandra Teodorovici, II. Balog Andrea, III. Szöllősi Csenge; fiúk: I. Gali Gergő, II. Kovács Árpád;

Karaoke: I. Fittness (Szöllősi György és Kovács István), II. Jimmy (Kovács Levente), III. Szkander Team (Szöllősi Csenge, Balog Andrea, Alexandra Teodorovici).