Szalontai művészek tárlata

Színvonalas kiállítás nyílt a Hajdúhéten az Arany Palota nagygalériájában nagyszalontai művészek munkáiból. Buzgó Sándor, Domján Sándor, Ghinea-Kenéz Róbert, Krately Róbert, Náday Katalin, Szabó Kinga, Pap Szabolcs és Péntek Lajos mutatta be alkotásait a művészetkedvelő lakosságnak.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az ünnepélyes tárlatnyitóra megtelt az Arany Palota nagyterme érdeklődőkkel, elsőként az esemény házigazdája, a kiállítás főszervezője, Darvasi Zoltán, az Arany János Emlékmúzeum igazgatója köszöntötte a megjelenteket. Az igazgató a művészetek sokszínűségére hívta fel a figyelmet, ezt a falakon sorakozó alkotások is alátámasztották, hiszen csendéletek, portrék, fametszetek, különleges technikákkal készült festmények kaptak helyet a tárlat anyagában.

Szakmai szemmel Náday Katalin képzőművész, rajztanár méltatta a kiállított műveket, majd maguk az alkotók léptek a jelenlévők elé és mutatták be saját alkotásaikat. A közvetlen hangulatú tárlatnyitó eseményen a hajdúváros lakosai megismerhették az ügyes kezű nagyszalontai művészek munkáit, amelyek érdekes színfoltként tarkították a Hajdúhetet.

A nagyszalontai művészek alkotásait bemutató tárlat a következő hetekben még látogatható.