Nagy EKE ’91 Olajgyűjtés Nagyszalontán, Nagyváradon és Élesden

Az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar október utolsó, illetve november első hétvégéjén ismét összegyűjti a háztartásokból kikerülő elhasznált étolajat. A civil szervezet a nagyszalontai önkormányzattal, illetve a Constantin Şerban Középiskolával működik együtt, az akciót támogatja a Bihar Megyei Tanács.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az Erdélyi Kárpát Egyesület ’91 és Nagyszalonta önkormányzata október 28-án, pénteken 10–14 óra között 6. alkalommal szervez olajgyűjtési akciót a hajdúvárosban. Ezúttal két helyszínen, a piactéren és az RMDSZ – Magyar Ház előtt veszik át a szervezet önkéntesei az elhasznált, feleslegessé vált étolajat.

Egy héttel később, november 5-én, szombaton Nagyváradon immár a XXII. Nagy EKE ’91 Olajgyűjtés lesz. 10 és 14 óra között a már ismert öt ideiglenes gyűjtőpontban veszik át az elhasznált étolajat:

* a Szent-László téren, a Sebes-Körös hídfője közelében,

* a rogériuszi piaci villamosmegállóval szemben, a háziorvosi rendelők előtt,

* a Nufărul negyedben a Lotus Market bevásárlóközponttal szemben, a Lidl parkolójában,

* a Széles utcai (Decebal) piac mellett, a híd felőli oldalon,

* a nagypiac előtt, a főbejáratánál.

Élesden a Constantin Şerban Líceummal közösen ugyancsak november 5-ére, szombatra szervezett olajgyűjtési akciót az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar. A városháza előtti parkolóban felállított ideiglenes gyűjtőpontban 10–14 óra között lehet leadni a zsiradékot.

Az elhasznált étolajat hűtsék le és öntsék jól záró edénybe vagy vissza a saját palackjába. Tegyünk együtt vizeink tisztaságáért!

Az akcióban részt vevő környezettudatos polgárok mindegyik helyszínen ezúttal is tombolajegyet kapnak ajándékba!