Győzedelmeskedett a szalontai Spirit tánccsoport

Mozgalmasan indult a versenyszezon a nagyszalontai Infinity Dance táncosainak. Alighogy véget ért a Nymphea Dance megmérettetés, melyen az egyesület Famous és Infinity nevet viselő csapatai szerepeltek sikeresen, november 5-én a Spirit csoport lépett színpadra Debrecenben.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A Spirit csapat képviselte a sikeres hajdúvárosi Infinity Dance Egyesületet a hónap elején Debrecenben megrendezett Dance Factor elnevezésű táncversenyen. Az improvizációs tánc kategóriában a csoport több gyerkőce is megmérettette magát. Ez a verseny kicsit más volt, mint a többi, hiszen itt nem helyezésekért versengtek, hanem minősítésekért és különböző díjakért.

A Spirit tánca a megtisztelő kiemelt arany minősítést szerezte meg a szakavatott zsűri pontozása alapján, így a csapat minden egyes tagja egy szép éremmel lett gazdagabb. Ezen felül a junior hip-hop kategóriában is kiérdemelték a legjobbaknak járó, a Dance Factor Táncbajnokai díjat. Ráadásul Lengyel Vivien megnyerte a gyerek improvizációs kategóriát, így ő lett a verseny legjobb gyermek táncosa.

Az egyesület természetesen nem pihen most sem. Gőzerővel készülnek a szombati saját szervezésű versenyükre, amelyre több mint 200 táncost várnak Nagyszalontára, vasárnap pedig három csapatuk indul a Bihar megyei Ki mit tud?!-on Nagyváradon.