Hip-hop világ Szalontán

A nagyszalontai Infinity Dance Egyesület égisze alatt immár másodjára rendezték meg a hajdúvárosban a The Game elnevezésű, nemzetközi hip-hop táncversenyt a Nicolae Talpoș Sportcsarnokban.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Több mint 230 hip-hop táncos érkezett Nagyszalontára a The Game nevű nemzetközi, barátságos versenyre, egyebek mellett Nagyváradról, Margittáról, Marosvásárhelyről, Szatmárnémetiből. Természetesen az ötletadó-szervező nagyszalontai Infinity Dance Egyesület három csapata is bemutatkozott versenyen kívül, így láthatta a közönség a Spirit, a Famous és az Infinity formációkat is.

Ebben az esztendőben is az volt a cél, hogy a műfaj kedvelői összemérhessék tudásukat, egyúttal népszerűsítsék a hip-hop kultúrát, a sport és az egészséges életmód fontosságát minden korosztály körében.

A rendezvény az elmúlt évihez hasonlóan most is sikert aratott, színvonalas produkciók, meglepetések, megható és vidám pillanatok egyaránt tarkították a napot, köszönhetően a kiváló szervezésnek, Kiri Norbert és Kiri Evelin, valamint az Infinity Dance Egyesület összes tagja áldozatos munkájának.

A táncosok bemutatóját a műfaj legjobbjai között számon tartott személyiségekből álló zsűri értékelte. Az ítészek között foglalt helyet Réz Adrienn, a Hip-Hop International Elit bírája, Le Thanh Huy, a Red One csapat táncosa, valamint egy igazi hip-hop legenda az Amerikai Egyesült Államokból, Byron Cox. A megnyitón Török László polgármester és Biró Rozália szenátor köszöntötte a résztvevőket és a közönséget. A programot tombolasorsolás is színesítette, tucatnyi nyeremény talált gazdára, majd a zsűritagok látványos táncbemutatói következtek.

Az eredményhirdetés során elsőként a kategóriagyőztesek vehették át a jutalmukat, majd a különdíjakat, végül a közönségdíjat adták át a zsűritagok a legnépszerűbb csapatnak. Íme a legjobbak:

Szóló kategória: gyerek korosztály: I. Camelia Cosma, II. Denisa Șușman, III. Daniela Lazar; fiatal korosztály: I. Szentyobbi Vivien, II. Alexandra Bochiș, III. Iulia Babău; felnőtt korosztály: I. Major Vivien, II. Răzvan Matei, III. Anita Rogojan.

Duó kategória:gyerek korosztály: I. Camelia Cosma – Szavo Alexandra, II. Romina Fetea – Diana Hadade, III. Sara Herbil – Andra Ciupe; fiatal korosztály: I. Bianca Păluț – Oana Meșter, II. Andrei Bobșe – Sebastian Bistran, III. Iulia Vâlceanu – Adela Dudaș; felnőtt korosztály: I. Cristina Crăciun – Răzvan Matei, II. Kajtár Beatrix – Major Vivien, III. Kajtár Ádám – Fazekas Gergő.

Csoport kategória:gyerek korosztály: I. Switch Wannabe, II. Crazy Pitbulls, III. Flashlight Crew; fiatal korosztály: I. Switch Girlz, II. Switch Varsity, III. Black & White Squad.

Formáció kategória:gyerek korosztály: I. Clevers, II. Cool Kids Crew, III. Street Beat; fiatal korosztály – I. Mini Unique, II. Unique Desire, III. The Wings of Rebel Beat; felnőtt korosztály: I. B-Real, II. The Class Crew.

A legjobb lánytáncos (14 év alatt): Romina Fetea; a legjobb fiú táncos: Andrei Ardelean; a legjobb női táncos (14 év felett): Cristina Crăciun; a legjobb férfi táncos: Răzvan Matei. A legjobb designért járó különdíjat a B-Real vihette haza, a közönség kedvence a Switch Girlz lett, a legjobb koreográfusnak járó elismerést pedig a nagyváradi Veszi Renáta érdemelte ki.

Az Infinity Dance Egyesület nem titkolt szándéka, hogy 2017-ben is megszervezze a versenyt, az ideinél még látványosabb formában. Addig is mindent megtesznek azért, hogy Nagyszalonta hírnevét újabb győzelmekkel öregbítsék.