Szépségszalont nyitna Szalonta legszebb lánya

A nagyszalontai Midesz támogatásával 2016 karácsonyán is megrendezték a hagyományos szépségversenyt. A helybeliek mellett szabadkai, érmihályfalvi, nagyváradi és hegyközújlaki hölgyek léptek a zsűri elé. Karácsony Szépének a nagyszalontai VARGA RENÁTÁT választották.

Varga Renáta 20 esztendős, kedvenc étele a bolognai spagetti, itala a bor, csillagjegye a vízöntő. Egyedülálló, szeret pörögni, élményeket gyűjteni. Egy cukrászdában dolgozik, s bár szereti a munkáját, a szépségiparban szívesen tevékenykedne.

– Milyen indíttatásból jelentkezett a szépségversenyre?

– A legjobb barátnőm titokban nevezett be azzal a céllal, hogy legyen több önbizalmam, és hogy higgyek magamban. Neki már sikerült nyerni 2013-ban, és úgy gondolta, most rajtam a sor. A családom, barátaim, munkatársaim is biztattak, és az Infinity tánccsoport tagjai végig jelen voltak és szurkoltak nekem.

– Bízott benne, hogy dobogós helyezést, illetve akár első helyet ér el?

– Amikor megtudtam, hogy én is versenyző leszek, vegyes érzelmeim támadtak, mivel ilyenben még nem volt részem, viszont igen, bíztam benne, próbáltam pozitívan hozzáállni.

– Mit érzett, amikor megtudta, hogy nyert?

– Nagyon jó érzés volt hallani, amikor kimondták a nevemet. Amikor átadták a koronát, még fel sem fogtam, hogy ez igaz. Jó ezt átélni, boldog voltam.

– Kire tekint példaképként?

– Egyértelműen az édesanyámra, ő mindig mellettem áll, támogat, és mindenben segít.

– Mivel tölti szívesen a szabadidejét?

– Én nem bírok egy helyben ülni, szeretek jönni-menni, a barátaimmal lenni, mint minden fiatal.

– Szeretne a jövőben modellkedéssel, a szépségiparral foglalkozni?

– A modellségen még nem gondolkodtam, de a szépségiparral mindenképp szeretnék foglalkozni a közeljövőben. Mindenféleképp ott képzelem el magamat a jövőben.

– Mi a legnagyobb álma, vágya?

– Hogy mindig boldog legyek, és hogy olyan emberek vegyenek továbbra is körül, akikre mindig számíthatok.

– Hogyan képzeli el magát tíz év múlva?

– Addigra, remélem, rám talál a szerelem, és családom lesz, gyerek, és lesz egy szépségszalonom.