Szalontai táncos siker Budapesten

Május első hétvégéjén tartották meg Törökbálinton a 20. ECDS Táncversenyt Zoltán Erika énekesnő és férje, Robby D szervezésében. A nagyszalontai Infinity Dance Egyesület remek táncosai ismét bizonyították, hogy egy kisváros is képes nagy teljesítményekre.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Idén már nem két, hanem három csapat indult az Infinity Dance Egyesület színeiben, Kiri Evelin és Kiri Norbert vezetésével, a magyarországi Törökbálinton rendezett nemzetközi moderntáncversenyen. A Spirit és a Famous csapatok kategória-összevonás után a profi gyermekek-juniorok között indultak, az Infinity pedig profi felnőtt kategóriában versenyzett.

A Spirit és a Famous társulatát 14-14 kisdiák alkotja, mindannyian szívüket-lelküket beleadják a táncba, amikor színpadra lépnek. Ennek az elhivatottságnak természetesen most is meglett az eredménye. A Spirit első lett, a Famous pedig rögtön utánuk, a második helyen végzett. Mellettük az Infinity csapatára is nagyon büszkék lehetnek a szalontaiak, hiszen a dobogó második fokára állhatott fel.

Ahogy tavaly is, az idei verseny egyik különlegessége volt a Mester Kupa. A pontszámok alapján a profi kategóriák legjobb öt együttese ismét lehetőséget kapott arra, hogy előadja produkcióját. A zsűritagok már nem pontoztak újra, hanem kiválasztották az általuk legjobbnak ítélt egyet. A nagyszalontai egyesület mindhárom csapata bejutott a verseny legjobb produkciója címért versengő ötös mezőnybe. A Famous végül fordított az eredményen, lehengerelt minden zsűritagot, és megnyerve a Mester Kupát, így az ECDS 2017-es verseny legnagyobb díja ismét a hajdúvárosba került, ahogyan tavaly is.

A díjak felsorolása itt még nem ér véget. A még csupán 9 éves Lengyel Vivien és Kiri Evelin duója felnőtt kategóriában a III. helyen végzett, a Spirit elhozta a legmorcosabb táncosoknak járó különdíjat, ezt a tánc alatt nyújtott kiváló mimikájukért kapták, az év leány táncosa pedig Iancu Alexandra lett, szintén a Spirit csapatból.