Aviva-torna az egészségért

Az Aviva-módszerről szakemberek tartanak ismertetőt június 15-én, csütörtökön 17.30 órától a nagyváradi Körös (mai nevén Tudor Vladimirescu) utca 72. szám alatt (a Diafitt melletti helyiség). Az esemény ingyenes. Az érdeklődők bármikor csatlakozhatnak 17.30–20 óra között. Érdeklődni és jelentkezni a 0774/643–659-es telefonszámon lehet.
A módszer elsajátítására tanfolyam is lesz június 17-én, szombaton 9–13 óra között. Ezzel kapcsolatban is a fenti telefonszámon és az  avivagymlaura@gmail.com e-mail címen lehet bővebb tájékoztatást kérni.
Az Aviva-torna  olyan mozgásforma, amely rendkívül jótékony hatással van a belső női, illetve férfi nemi szervekre és a hormonháztartásra. A speciális tornagyakorlatsor a nőknek segít abban, hogy elmúljanak a menstruációs görcsök, legyen könnyű, rendszeres a ciklus, könnyen foganjon meg a baba, enyhüljenek, megszűnjenek a menopauzás tünetek stb. Ezenkívül vannak gyakorlatok várandósoknak, továbbá szülés utáni problémák helyrehozására, vizeletvisszatartási gondok kezelésére, illetve megelőzésére. Az Aviva-módszert férfiak is használhatják (termékenységért, prosztataproblémák megelőzése, illetve kezelése végett, potencia megőrzésére).