Karácsony Szépe Nagyszalontán

A nagyszalontai MIDESZ idén is megszervezi a Karácsony Szépe szépségversenyt december 23-án a Zilahy Lajos Művelődési Házban. A lányok december 10-ig jelentkezhetnek.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A Karácsony Szépe-választás hagyományos szépségverseny, először 1990-ben rendezték meg a hajdúvárosban. Azóta folyamatosan minden évben lehetőséget ad a lányoknak a megmérettetésre. A hölgyek szabadidő- sportos, fürdő- és estélyi ruhában lépnek színpadra, a végső sorrendet szakértő zsűri határozza meg. Idén karácsonykor a zsűri elnöke a magyarországi Pintér Tibor színész, énekes, a szigetszentmiklósi Sziget Színház és a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, rendező és producer, aki meglepetés produkcióval is készül.

A szépségkirálynő és udvarhölgyei pénzjutalomban részesülnek, emellett az idei győztes több mint 1500 lej értékű ruhacsomagot vihet haza, és egyéb értékes különdíjak is gazdára találnak. A döntős hölgyek például ajándékba megkapják a fürdőruhákat. Az est hangulatfelelősei a Stan és Span formáció, azaz Dynamic és Mr. Siid.

Jelentkezni legkésőbb december 10-éig lehet 2 fotóval: kedvenc viseletben és egy profil képpel. Ezeket a midesz@yahoo.com címre kell elküldeni. A közönség számára a belépő 15 lej.