Újra lesz diszkó Nagyszalontán

Néhány hete új ügyvezető irányítása alá került a nagyszalontai strand, ahol egykor, nagyjából tíz évvel ezelőtt a nagysikerű Oasis diszkó működött. A vezetőváltás nyomán most ismét megnyitja kapuit a létesítmény. A tervek szerint az igényes, kulturált szórakozásra lesz lehetőség színvonalas körülmények között, mondta el lapunknak Bordás Cristian, a strand új ügyvezetője.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

„Az egyik legfontosabb változás, hogy minden hétvégén lesz diszkó a nagyszalontai strandon. Szombatonként a legkedveltebb mai zenék várják a bulizni vágyókat, péntekenként pedig a tervek szerint retródiszkó lesz olyan slágerekkel, amelyekre az idősebb korosztály tagjai is szívesen szórakoznak. Ezenkívül november elejétől hétköznaponként is várjuk a vendégeket, megnyílik a bár, lesznek játékgépek, igyekszünk minden igényt kielégítő körülményeket biztosítani, hogy mindenki megtalálja a kedvére való szórakozási formát.”
Bordás azt is elmondta, hogy a tervek szerint minden hónapban legalább egyszer vendégelőadót is hívnak: igény szerint énekeseket, táncosokat, valamint tematikus bulikat is szerveznek majd. A zenei szolgáltató az SH Sound DJ Team Kft., azaz Sinka Henrik és csapata. Megtudtuk továbbá, hogy a szórakozóhely épülete is megújul, jelenleg a szigetelésnél tartanak, aztán következik a festés, illetve benti felújítás.
A hétvégi diszkó napjain este 10-től hajnali 4 óra között lesz nyitva a szórakozóhely, hétköznapokon pedig reggel 8-tól este 10-ig. A belépő – ha nincs meghívott vendége a diszkónak – a fiúknak 5 lej, a lányoknak pedig ingyenes.