Sikeres irodalmi est Margittán

Pető Csilla és Derzsi Ákos parlamenti képviselők közösen szerveztek irodalmi estet Margittán, melynek meghívott vendégei Szűcs László újságíró, költő, a Várad folyóirat és az Erdélyi Riport főszerkesztője és Szilágyi Aladár közíró voltak. Az eseménynek a városháza gyűlésterme adott otthont, az érdeklődők között ott láttuk Pocsaly Zoltán alpolgármestert, a Horváth János Iskolacsoport és a civil szervezetek vezetőit.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A meghívottak a novemberi nagyváradi Könyvmaratonon bemutatott kötetekkel ismertették meg a margittai olvasókat. A többi között bemutatták Péter I. Zoltán Képzelt beszélgetések a fiatal Ady Endrével című kötetét, valamint Králik Lóránd, Simon Judit, Szilágyi Aladár, Sorbán Attila és Kinde Annamária legújabb munkáit. Ezen kívül Szűcs László bemutatta egyik verskötettét, melyet felolvasással tett szemléletesebbé.
Aránylag szép számban voltak jelen a rendezvényen annak ellenére, hogy igen kellemetlen volt az idő. A bemutató után a köteteket meg lehetett vásárolni, a szerzők dedikáltak. Az eseményt a Horváth János Iskolacsoport ökumenikus kórusa, valamint Beke Kincső és Puskás Bíborka színesítette karácsonyi énekekkel. Utóbbi kettőt Puskás Miklós zenetanár kísérte.