Karácsony szépei Szalontán

Az elmúlt évekhez hasonlóan a nagyszalontai MIDESZ szervezésében 2011-ben is megrendezték a Karácsony Szépe nevet viselő szépségverseny. A megmérettetésre ezúttal kilenc hölgy nevezett be, akik szabadidő-, fürdő- és estélyi ruhában mérték össze a szépségüket. A rendezvénynek helyet adó Zilahy Lajos Művelődési Ház nagytermében december 23-án este műsorvezetőként Gál Anita és Cseke Zsolt köszöntötte a jelenlévőket, majd sorra szólították színpadra a lányokat és a többi fellépőt.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A versenyzők mozgását, megjelenését árgus szemű zsűri figyelte és pontozta. Míg a lányok a szabadidőruhát fürdőrucira cserélték, illetve a bikiniből estélyi ruhába bújtak, Nagyszalonta kiváló tánccsoportjai, a Major Arnold vezette Arny Dance, a Cseke Zsolt nevével fémjelzett Flamenco, a Mega Dance és a Q-Unit fiataljai szórakoztatták a közönséget. A jó hangulatú estén folyamatosan váltották egymást a fellépők, a sporttáncosok, moderntáncosok mellett fergeteges koncertet adott a kultúrház színpadára az X-Faktorból ismert Lil C, aki a hajdúvárosi nézők nagy kedvence volt.
Az est legjobban várt pillanata természetesen az eredményhirdetés volt; az ítészek több kategóriában pontozták a lányokat, s végül úgy határoztak, hogy minden versenyző megérdemel egy kitüntetést, így a legszebb arc díjasa a 2011-es Karácsony Szépe versenyen Nagy Gabriella lett, a legszebb lábbal Lunguy Angéla büszkélkedhet, a legszebb mellért Balogh Hajnalka kapott díjat, a legcsinosabb versenyző Zaha Alíz volt, a legszebb hajviseletért Nemes Gyöngyit jutalmazták, a legmagabiztosabb mozgásért pedig Dorogi Katalinnak járt a dicséret.
A különdíjak átadása után a dobogós helyezettek vehették át a díjaikat: a harmadik helyezést Gergely Henrietta kapta, aki a mezőny legnépszerűbb indulója is volt egyben, a képzeletbeli dobogó második fokára a legformásabb hátsóval rendelkező Breczkó Yvette állhatott fel, a karácsony legszebb lánya címet pedig a legerotikusabb kisugárzással büszkélkedő Bagosi Szindy érdemelte ki.