Nyíló Akác

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Érmellék fejlesztéséről tudományos alapossággal

Egyelőre különösebb gyakorlati haszonnal nem járt, legfeljebb az együttlét örömét hozta a XXV. Nyíló Akác Fesztivál részeként az Érmelléki Fejlesztési Ügynökség érmihályfalvi konferenciája.

Újabb monográfia Érmihályfalváról

A XXIV. Nyíló Akác Napok alkalmából három könyvet is bemutattak Érmihályfalván. A Köröstárkányban élő Gábor Ferenc írása Magyarremete történelmébe nyújt betekintést, a helybeli Szilágyi István pedig a két világégés érmihályfalvi áldozatairól emlékezett meg. Lapunk a város monográfiájának bemutatóján volt jelen.

XXIV. Nyíló Akác Napok 2016

Érmihályfalván ebben az évben május 19. és 22. között rendezik meg az Érmellék legpatinásabb fesztiválját. Változatos, minden korosztálynak szóló rendezvényekkel várják az érdeklődőket szerte a megyéből és a határon túlról is.

XXII. Nyíló Akác Napok 2014

Másfél száz szervező ügyködött az Érmellék legnagyobb rendezvényének sikerén. Hagyományos, közkedvelt programokat és újdonságokat egyaránt megtalálnak a kínálatban az érdeklődők. Május 15-étől, csütörtöktől 18-áig, vasárnap estig várják a tartalmas szórakozásra vágyókat Érmihályfalvára.