fogorvos

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Fogásznak készül, hobbiból énekel

Tehetséges emberekben sosem volt hiány Nagyszalontán, az évszázadok során a hajdúváros számos szülötte jeleskedett a tudományok vagy a művészetek terén. Nincs ez másként napjainkban sem. Méltán lehetnek büszkék a nagyszalontaiak SCHNEIDER LILLÁRA is. A Nagyváradi Egyetem fogorvosi karának hallgatója csodálatos énekhangjával is kivívta a hallgatóság tetszését, s bár tanult szakmáját tekinti hivatásának, életének részét képezi a zene is.

A fogászat munka és hobbi is egyben

A fogorvosi szakma napjainkban az egyik legkeresettebb és leginkább megfizetett foglalkozás, egyes kimutatások szerint az öt legjobban megbecsült hivatás között szerepel. A nagyszalontai DR. VÍGH JÓZSEF nemcsak az anyagi szempontok miatt szereti a munkáját, hanem a páciensek, köztük a gyerekek hatására a munka egyfajta hobbivá is vált számára.

Jeleskedik a szakmában, belekóstol a közéletbe

Pedagógus nagyszülők, fogtechnikus szülők értékrendjét tisztelve és követve, DR. SZEBENI CSONGOR a fogorvosi hivatása mellett szülővárosa, Margitta közéletébe is bekapcsolódott, a magyar közösség szolgálatában is feladatokat vállalt.

Foglalkozása fogorvos, főgondnok és komédiás

Szinte mindenki reflexből fél a fogorvostól, bár ennek maga sem tudja az okát. Talán azért, mert a fogorvos az egyik legintimebb érzékszervünkben, a szánkban piszkál. Félünk, de időről időre felkeressük őket, hogy segítsenek, ha fáj a fogunk. Ilyenkor megnyugtató és bizalomgerjesztő, ha a „kínpad” mellett olyan közismert ember áll, mint dr. KÜRTI LÁSZLÓ.