olajgyűjtés

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Nagy EKE ’91 Olajgyűjtés Nagyszalontán, Nagyváradon és Élesden

Az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar október utolsó, illetve november első hétvégéjén ismét összegyűjti a háztartásokból kikerülő elhasznált étolajat. A civil szervezet a nagyszalontai önkormányzattal, illetve a Constantin Şerban Középiskolával működik együtt, az akciót támogatja a Bihar Megyei Tanács.

XIX. Nagy EKE ’91 Olajgyűjtés Nagyváradon

A karácsonyi és újévi sütés-főzés alkalmával az átlagnál is több elhasznált étolaj és zsiradék keletkezik a családoknál, amit nem könnyű tárolni. Ezért az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar olajgyűjtéssel kezdi az új évet. Ez lesz a XIX Nagy EKE ’91 Olajgyűjtést Nagyváradon.

Az olajgyűjtés nyertesei

Az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar értesíti az érdekelteket, hogy megkésve bár, de megtartották az április 18-i nagyváradi és élesdi olajgyűjtés tombolaszelvényeinek sorsolását. A szerencsés résztvevők EKE-pólót, illetve Várad- és Biharország-előfizetést meg könyvcsomagot nyertek.

Összegyűjtik az olajat

Nagyváradon és Élesden szervezett az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar használtolaj-gyűjtést április közepén. TIPONUŢ TIBOR elnök elégedett az összegyűlt mennyiséggel, de nem érti, miért nem csatlakoznak hozzájuk fiatalok, s miért nem támogatja őket az önkormányzat.

Folytatódik a Nagy EKE ’91 Olajgyűjtés

Nagyváradon a XVI. Nagy EKE ’91 Olajgyűjtés április 18-án, szombaton, 10 és 14 óra között lesz. Élesden a Constantin Şerban líceummal közösen ugyanarra a napra szervezett olajgyűjtési akciót az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar.

Az EKE ’91 olajtombolájának nyertesei

Az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar a tavaszi közgyűlésén megtartotta a XV. nagyváradi és a január 17-i élesdi olajgyűjtés tombolajegyeinek sorsolását.

Újabb olajgyűjtés Nagyváradon és Élesden

Nagyváradon a következő, már a XV. Nagy EKE ’91 Olajgyűjtést január 17-én, szombaton 10 és 14 óra között szervezi meg az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar. Ugyanezen a napon az élesdi gyűjtőpontokban is átveszik a használt étolajat.

A novemberi olajtombola nyertesei

Az EKE ’91 Nagyvárad – Bihar kisorsolta a XIV. nagyváradi olajgyűjtéskor kiosztott tombolajegyeket. A nyertesek neve (zárójelben a tombolajegy száma) alább olvasható, és az újabb akcióról is hírt adunk.

Érmihályfalván is gyűjtötték az olajat

Október. 18-án tartották az I. Nagy EKE ’91 Olajgyűjtést Érmihályfalván. Összesen 42 liter elhasznált étolaj és zsiradék gyűlt össze, amit 33 személy adott le, akik tombolajegyet kaptak.