tárlat

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Évszakok vonzásában

Színek és évek címmel Bánházi Gyöngyi akvarelljeiből és pasztellképeiből nyílt kiállítás a nagyváradi Tibor Ernő Galériában. A tárlat november 22-ig látogatható.

Sokarcú játék Bányai Szabados Katalin rajzain

Retrografika 75 elnevezéssel Bányai Szabados Katalin alkotásaiból nyílt kiállítás a nagyváradi Tibor Ernő Galériában. Az egyéni tárlat a játékos kedvű művésznő születésnapjáig, március 18-ig tekinthető meg.

Tavaszi zsongás Csóka László festményein

A szilágysági származású, Százhalombattán élő Csóka László festményeiből nyílt kiállítás a nagyváradi Tibor Ernő Galériában. A tárlat március 18-ig látogatható.

Festeni, rajzolni, barátkozni öröm

A 3. Örömfestészet Kismarján elnevezésű alkotótáborban készült munkákból nyílt kiállítás szeptember 9-én a nagyváradi Tibor Ernő Galériában. A tárlat szeptember 24-ig tekinthető meg. A Kanonok sori galéria és a kismarjaiak közötti kapcsolat az alkotás öröméről és a barátságról szól.

Ybl Miklós bicentenáriumi kiállítás Váradon

Az Ybl Miklós (1814–1891): Bicentenárium – című tárlatot december 3-án, szerdán 15 órakor nyitják meg Nagyváradon, a Partiumi Keresztény Egyetem kiállítóterében. A kiállítás december 3. és 17. között tekinthető meg.