pályázat

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Indul a dráMázat IV.!

Negyedik alkalommal hirdet nyílt, egyfordulós, jeligés drámapályázatot a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház, illetve a nagyváradi Szigligeti Színház.

Forgatókönyv-pályázat az Arany-évfordulóra

A nagyváradi Szigligeti Társulat Arany János születésének 200. évfordulója alkalmából a 2016/2017-es évadban 13–16 éveseknek szóló, rendhagyó színházi irodalomórát tűz műsorra Bolond Istók – Nagyszalontától a Margit-szigetig címmel.

Tabéry-novellapályázat

A Partiumi Keresztény Egyetem Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéke, valamint a Várad irodalmi és művészeti folyóirat újra meghirdeti a sikeres Tabéry Géza-novellapályázatot, ezúttal „Történet, töredék, ének” címmel.

Nem csak pályázatokból él Bors község

Rengeteget fejlődött Bors község az elmúlt húsz évben, de ez nem azt jelenti, hogy BÁTORI GÉZA polgármester hátradől a székében, és azt mondja, ennyi volt. Tovább szépítgetik, fejlesztgetik a falvakat, pályáznak, amire csak lehet.

Tabéry Géza-novellapályázat

A Partiumi Keresztény Egyetem Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéke, valamint a Várad irodalmi és művészeti folyóirat közös, Tabéry Géza-novellapályázatot hirdet Tavasz, tűz, történelem címmel.

Díszoklevelek és Áprily-versek az öregdiákok találkozóján

A Nagyváradi Premontrei Öregdiákok Egyesületének júniusi találkozóján jutalmazták azokat a váradi diákokat, akik tanulmányt készítettek egy történelmi pályázatra. A rendezvény második részében Fábián Enikő színművésznő előadta Áprily Lajos verseiből összeállított műsorát.

Nagyvárad gyermekszemmel

Fotópályázatot hirdet 12-16 éves nagyváradi diákoknak az RMDSZ nagyvárad-újvárosi körzeti szervezete. A bihari megyeszékhely jellegzetességeit – épületet, műemléket, zöldövezetet, téli-tavaszi utcaképet, virágokat stb. – bemutató felvételeket várnak május 25-éig.

Fotószalon Európa napján

Ötödik alkalommal szervezik meg Nagyváradon az Eurofotoart Nemzetközi Szalont. A fotóművészeti seregszemlét Európa napja (május 9.) alkalmából tartják, így kizárólag a kontinensen készült képekkel lehet benevezni március 31-éig.

Oldalak