biogazdálkodás

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Biogazdászok nemzetközi tanácskozása Kolozsváron

Neves szakemberek jelenlétében 250 biogazdálkodó vett részt nemzetközi konferencián október 28-án. Az immár 16. ilyen tanácskozást a romániai Bioterra Egyesület szervezte meg, és a neves kolozsvári Agrártudományi és Állatorvosi Egyetem Mihai Şerban előadóterme adott neki otthont.

Egészségesen élni, földszeretettel

Nemcsak HAVRAN GÁBOR, de felmenői is tősgyökeres nagyváradiak. Nincsenek gyerekkori emlékei a vidéken eltöltött nyarakról. A negyedik X-en túl otthagyta a várost, annak minden előnyével és hátrányával. Falura költözött, Hegyközszentmiklósra.

Vissza a természetbe

Nem ritka ma már, hogy a nagyvárosi tumultust megelégelő családok falura költöznek. A Hajas Schmotzer család egy tanyán lelte meg a vágyott összhangot, boldogságot és szabadságot.

Határ menti ökökapcsolatok

A Bihar megyei Bioterra Egyesület és a Kelet-magyarországi Biokultúra Egyesület több helyszínt érintő közös programot szervezett. A csütörtöktől vasárnapig tartó tevékenységeket a Magyarország–Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program támogatta. A program célja a két ország közös sikerért való együttműködése, témája pedig az Öko-üzleti kapcsolatok a határ mentén.