MIDESZ

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Karácsony Szépe Nagyszalontán

A nagyszalontai MIDESZ idén is megszervezi a Karácsony Szépe szépségversenyt december 23-án a Zilahy Lajos Művelődési Házban. A lányok december 10-ig jelentkezhetnek.

Fiatal Bihariak Fesztiválja

A Midesz nagyszalontai szervezete az idén is megrendezi a Fiatal Bihariak Fesztiválja (FIBIF) nevet viselő programsorozatot. A rendezvény június 28–29. között zajlik a nagyszalontai strandon és az Arany-palotában. Az alábbiakban olvasható a részletes program.

MIDESZ-szervezet alakult Bályokon

Mindig volt egy olyan fiatal csapat Bályokon, amely részt vett a település rendezvényeinek megszervezésében, de tagjai mindeddig nem csatlakoztak egyetlen ifjúsági szervezethez sem. Most azonban elérkezettnek látták az időt, hogy a saját lábukra álljanak, és komolyabb munkát végezzenek. Bódis Levente segítette a fiatalokat abban, hogy megtalálják a közös hangot, és hogy szombat délután összegyűljenek egy megbeszélésre, amelyre a Magyar Ifjúsági Demokrata Szövetség (MIDESZ) Bihar megyei elnökét, Borsi Balázst is meghívták.

Megújult a MIDESZ megyei elnöksége

Küldöttgyűlést hívott össze múlt szerdára a Magyar Ifjúsági Demokrata Szövetség (MIDESZ) Bihar megyei szervezete. Az előző hetekben folytatott egyeztetéseket követően jutottak arra az elhatározásra a tagszervezetek képviselői és a megyei vezetőség, hogy meg kell erősíteni az elnökséget. Ez azt is jelentette, hogy a betöltetlen alelnöki tisztségekbe válasszon képviselőket a testület.

Békéscsabán a magyar ifjúságról

A Békés megyei Fidelitas ifjúságpolitikai konferenciáján vett részt a közelmúltban Nagyszalonta és Nagyvárad MIDESZ-szervezeteinek küldöttsége. A határ két oldalán tevékenykedő ifjúsági szervezetek több mint egy éve működnek együtt. A békéscsabai Fidesz-irodában megtartott konferencián a romániai magyar fiatalság helyzetét elemezték.