kézilabda

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Vegyes képet mutatott tavaly a bihari sportélet

Eredmények szempontjából nem mondható kiemelkedőnek a 2016-os esztendő a bihari sportélet számára. A riói olimpián a játékvezetők révén volt jelen Nagyvárad és Bihar megye, az országos megmérettetésekben a férfi kosárlabdacsapat bajnoki címe viszi a prímet.

Váradi sportolók és bírók az olimpián

Augusztus 5. és 21. között a brazíliai Rio de Janieróban rendezték meg a XXXI. Nyári Olimpiai Játékokat. A sportvetélkedők királyaként számon tartott seregszemlének voltak nagyváradi szereplői is.

Albisra hazatért az Ér-kupa

Nagy izgalommal, lelkesedéssel készültek az albisiak a május 27–28-án megrendezett Ér-kupa kézilabda-vetélkedőre.

Ér Kupa Éradonyban

Az Érmellék kiemelkedő sporteseményének számító Ér Kupa meccseit május utolsó előtti hétvégéjén rendezték meg Éradonyban. Az eddig 52 alkalmat megért kézilabdagálára a térség nyolc településéről érkeztek általános iskolák leány- és fiúcsapatai.

„Szép volt, lányok, fiúk!”

Autogramvadászoknak kiváló alkalom kínálkozott a hétvégén arra, hogy olimpiai bajnok és világklasszis magyar játékosok kézjegyével bővítsék sportrelikviáikat.

Az egyik bekerült, a másik nem

Két nagyváradi együttes, a röplabda- és a kézilabdacsapat küzdött május közepén azért, hogy bejusson a román első osztályba. A végén csupán az előbbiek tagjai örülhettek.

Sporttörténelmet írt Nagyvárad

Beírta magát a sporttörténelembe Nagyvárad városa, amely két rangos nemzetközi kupa döntőjének adott otthont 2012. május 12-én, szombaton.

Kézi- és röplabdázók küzdenek a feljutásért

Két váradi férficsapat is osztályozóra készül május második felében: a Nagyváradi Városi Sportklub (VSK) kézi-, valamint a szintén váradi Bihorul Sportiskola röplabdázói próbálják megszerezni az élvonalbeli tagságot, ezáltal csatlakozva a vízilabda- és a kosárlabdacsapathoz.

Kevesebb férfi kézilabdacsapat indult a megyei bajnokságban

Harmadik idényének vágott neki a hétvégén a Bihar megyei férfi kézilabda-bajnokság. A tavalyihoz képest kevesebb, csupán hat csapat nevezett be a férfiak küzdelmébe, ám így is életrevalónak mondható a 2009-ben újraindított sorozat.