idősotthon

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Várja lakóit a monospetri idősotthon

Maga az épület már két éve elkészült, a bútorzat is a helyére került, de a működési feltételek csak mostanra tisztázódtak. A szükséges engedélyek – tűzvédelmi, közegészségügyi stb. – beszerzése és a szakértő személyzet alkalmazása időigényes feladat volt. Végre minden rendben van, így szeptembertől fogadni tudja a szépkorúakat az intézmény.

Bihardiószegen felkarolják az időseket

Idősek napközijét hozzák létre nemsokára Bihardiószegen, ezzel is segítve az egyedül élő nyugdíjas korúakat, megvédve őket az elmagányosodás veszélyeitől.

Bemutatkoznak a szalontai idősotthonok

A szépkorúak számára a legnagyobb öröm természetesen az, ha mindennapjaikat szerető családjuk körében tölthetik, de ha ez nem lehetséges, idősotthonokban találhatnak családias környezetre, teljes ellátásra. Nagyszalontán több ilyen létesítmény van, ezeket kerestük fel.

Kibővült a papfalvai egészségügyi központ

Május 6-tól új fejezet nyílt a papfalvai Szociális-egészségügyi Központ életében. Ekkor adták át ugyanis az új épületszárnyat 15 kétágyas szobával és a szükséges közösségi, illetve mellékhelyiségekkel.

A József Ház lakóit látogatták meg a szalontai nyugdíjasok

Az újév előtti napokban a Romániai Magyar Nyugdíjas Szövetség, valamint a Városi Nyugdíjas Érdekvédelmi Egyesület lelkes, segítőkész tagjai keresték fel a nagyszalontai József Ház – Idősek Otthona lakóit, hogy egy kis műsorral és ajándékkal kedveskedjenek nekik.

Nemzedékek kézfogása

Az idősek világnapja alkalmából a nagyváradi Szent Erzsébet Idősotthon néhány lakója látogatta meg a szentjobbi Szent István Szociális Központban nevelkedő gyermekeket.

A 100. születésnapot ülték Nagyszalontán

Jeles eseményre gyűltek össze nemrég a nagyszalontai Krónikusbeteg-ellátó Szociális Egészségügyi Központban, ugyanis az intézmény egyik lakója a 100. születésnapját ünnepelte.

Otthon a szépkorúaknak

Tavaly Szent Antal napján adták át Margittán a Szent Antal Idősek Központját. Azóta az épület élettel telt meg, teszi a dolgát, szolgálja a szépkorú embereket.

Bölcsőde után öregotthon

Immár több mint egy éve öregotthon működik a nagyváradi Agnulli Dei Szociális Központban. Családias környezetben jelenleg 14 idős embernek adnak otthont. Közülük legtöbben állandó ellátásra szorulnak.

Oldalak