szépségverseny

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Karácsony Szépe Nagyszalontán

A nagyszalontai MIDESZ idén is megszervezi a Karácsony Szépe szépségversenyt december 23-án a Zilahy Lajos Művelődési Házban. A lányok december 10-ig jelentkezhetnek.

Szépségszalont nyitna Szalonta legszebb lánya

A nagyszalontai Midesz támogatásával 2016 karácsonyán is megrendezték a hagyományos szépségversenyt. A helybeliek mellett szabadkai, érmihályfalvi, nagyváradi és hegyközújlaki hölgyek léptek a zsűri elé. Karácsony Szépének a nagyszalontai VARGA RENÁTÁT választották.

Karácsony Szépe lett Szabó Evelin

Az elmúlt évekhez hasonlóan most is zsúfolásig megtelt a nagyszalontai Zilahy Lajos Művelődési Ház nagyterme karácsony másnapján. A helyi MIDESZ természetesen 2015-ben is megszervezte a Karácsony Szépe szépségversenyt.

Táncos karrierre vágyik a szalontai udvarhölgy

Minden évben nagy sikert arat a Karácsony Szépe elnevezésű szépségverseny a nagyszalontai Midesz szervezésében. A karácsonyi megmérettetést először 24 évvel ezelőtt rendezték meg. 2014-ben a dobogó harmadik fokára SZABÓ EVELIN léphetett fel.

Orvosnak készül Nagyszalonta szépe

A hagyományokhoz híven a 2013-as karácsony sem múlhatott el a hajdúvárosban szépségverseny nélkül. Ezúttal az egzotikus szépségű VARGA VIVIEN érdemelte ki a Karácsony Szépe címet, gyönyörű mosolyával és magabiztos fellépésével lenyűgözte a zsűrit.

Kiválasztották a szalontai Karácsony Szépét

A hagyományokhoz hűen a nagyszalontai Midesz szervezésében tavaly is megrendezték a fiatal lányok körében nagy népszerűségnek örvendő Karácsony Szépe nevet viselő szépségversenyt.

Orvosnak készül a legszebb nagyszalontai lány

A nagyszalontai MIDESZ szervezésében karácsony táján immár hagyományosan minden évben egy népszerű szépségverseny keretében mérik össze a szépségüket a város leányai. Nem volt ez másképp 2011 karácsonyán sem, a helyi kultúrházban kilenc ifjú hölgy mutatkozott be szabadidő-, estélyi és fürdőruhában. A legszebbnek járó elismerést a 17 éves BAGOSI SZINDY érdemelte ki, akit a napokban a győzelméről és a jövőbeli terveiről kérdeztünk.

Karácsony szépei Szalontán

Az elmúlt évekhez hasonlóan a nagyszalontai MIDESZ szervezésében 2011-ben is megrendezték a Karácsony Szépe nevet viselő szépségverseny. A megmérettetésre ezúttal kilenc hölgy nevezett be, akik szabadidő-, fürdő- és estélyi ruhában mérték össze a szépségüket. A rendezvénynek helyet adó Zilahy Lajos Művelődési Ház nagytermében december 23-án este műsorvezetőként Gál Anita és Cseke Zsolt köszöntötte a jelenlévőket, majd sorra szólították színpadra a lányokat és a többi fellépőt.