vízilabda

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Edzőváltás követte a második ezüstérmet

Sorozatban másodszor veszítette el a bajnoki döntőt a Nagyváradi VSK-Digi férfi vízilabdacsapata, emiatt a vezetőség edzőcserét hajtott végre az idény végén. Dorin Costrăş vette vissza a karmesteri pálcát Kádár Kálmántól.

Európa-kupát nyerhet a váradi pólócsapat

Huszonhat évvel azután, hogy a Nagyváradi Crișul Sportklub férfi vízilabdacsapata döntőt játszott a Kupagyőztesek Európa-kupájában, a kilencszeres bajnok Nagyváradi VSK-Digi pólósai írhatnak történelmet az Eurokupában.

Váradi húzóemberek a junior vízilabda Eb-n

Nem kerültek ugyan az élmezőnyben, de azért tisztesen helytálltak a román U19-es férfi és női vízilabda-válogatott tagjai a hollandiai Alphenben megrendezett Európa-bajnokságon. Mindkét csapat alapemberei váradi tehetségek voltak.

Váradi sportolók és bírók az olimpián

Augusztus 5. és 21. között a brazíliai Rio de Janieróban rendezték meg a XXXI. Nyári Olimpiai Játékokat. A sportvetélkedők királyaként számon tartott seregszemlének voltak nagyváradi szereplői is.

Három aranyérem és egy csalódás

Három bajnoki címmel és egy csalódást keltő negyedik hellyel zárta az idei junior vízilabda-bajnokságot a Nagyváradi Crişul Sportklub.

Álom maradt Rio

Napjainkban nem sok váradi sportolónak adatik meg, hogy olimpián szerepeljen. Ezért is kapott kiemelt figyelmet a román férfi pólóválogatott szereplése az Olaszországban megtartott selejtező tornán.

Visszatért Nagyváradra a Román Kupa serlege

Visszavágott a Nagyváradi VSK-Digi férfi vízilabdacsapata a Bukaresti Steaua együttesének a tavaly elszenvedett vereségért, s egy év kihagyás után visszaszerezte a Román Kupa serlegét a kilencszeres bajnokcsapat.

Oldalak