sporttánc

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Szalontai táncos siker Budapesten

Május első hétvégéjén tartották meg Törökbálinton a 20. ECDS Táncversenyt Zoltán Erika énekesnő és férje, Robby D szervezésében. A nagyszalontai Infinity Dance Egyesület remek táncosai ismét bizonyították, hogy egy kisváros is képes nagy teljesítményekre.

Győzedelmeskedett a szalontai Spirit tánccsoport

Mozgalmasan indult a versenyszezon a nagyszalontai Infinity Dance táncosainak. Alighogy véget ért a Nymphea Dance megmérettetés, melyen az egyesület Famous és Infinity nevet viselő csapatai szerepeltek sikeresen, november 5-én a Spirit csoport lépett színpadra Debrecenben.

Országos első a szalontai Infinity

Nagyszalonta tehetséges hip-hop táncosai tavaly részt vettek Románia egyik legrangosabb táncversenyén, a Nymphea Dance megmérettetésen Nagyváradon, és meg is nyerték azt. A történteket a csapat vezetői, KIRI EVELIN és KIRI NORBERT idézték fel.

Ismét bizonyítottak a szalontai táncosok

A közelmúltban a román bajnokságon lépett táncparkettre az Arny Dance Táncstúdió tehetséges párosa, BOGDAN VELICIU és KÁDÁR DEBÓRA. További párosok a marosvásárhelyi Dance Art Kupán álltak helyt.

Továbbképzés és strandolás az Arny Dance-nél

A nyári szünet előtti utolsó napok is mozgalmasan teltek a nagyszalontai Arny Dance háza táján, ugyanis MAJOR ARNOLD meghívására egy temesvári vendég edző, ANDREEA HOGEA érkezett a tánccsapathoz, és továbbképző szemináriumot tartott a fiataloknak.

Az Arny Dance mindenhol tarol

Mozgalmas heteket tudhatnak maguk mögött a nagyszalontai Arny Dance Táncstúdió tehetséges versenyzői, hiszen az elmúlt időszakban négy versenyen is helytálltak, részt vettek a városnapi felvonuláson, és bográcsgulyásfőzésben is dobogós helyet értek el.

A Kner Kupán az Arny Dance

A hétvégén újabb rangos megmérettetésen mutatkozott be nagy sikerrel a nagyszalontai Arny Dance Táncstúdió csapata. Major Arnold tanítványai április 11-én a magyarországi Mezőtúron remekül szerepeltek.

Lendületben a szalontai táncosok

Remek eredményekkel kezdte az idei versenyszezont a nagyszalontai Arny Dance Táncstúdió csapata. A március elején megrendezett SZENTANDRÁS KUPÁN számos dobogós helyezést gyűjtött különböző kategóriákban.

Dobogón az Arny Dance táncosai

November elején Szászrégen városában, Románia országos bajnokságán léptek a táncparkettre a nagyszalontai sporttáncosok, méghozzá remek eredménnyel.

Oldalak