napközi

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Bihardiószegen felkarolják az időseket

Idősek napközijét hozzák létre nemsokára Bihardiószegen, ezzel is segítve az egyedül élő nyugdíjas korúakat, megvédve őket az elmagányosodás veszélyeitől.

Zenetáborban jártak a szalontai napközisek

A nagyszalontai gyermekotthon égisze alatt működő napközis gondozásban részt vevő gyermekek nemrégiben Déván zenetáborban vettek részt Reingruber Tünde kíséretében.

Fonó a Toldi Napköziben

A nagyszalontai Toldi Napközi magyar tagozatos óvónői nagy hangsúlyt fektetnek a néphagyományok, a kultúra ápolására. A tanintézet kis magyar növendékei is igen kedvelik a népi mondókákat.

Napközi otthonosok kirándultak

Tartalmas táborozáson vehettek részt nemrégiben a Szent Ferenc Alapítvány és az RMDSZ nagyszalontai szervezetének támogatásával működő napközi otthonba járó gyermekek. A hátrányos helyzetű apróságok Reingruber Tünde vezetésével Mezőfény községbe utaztak.

Megújult a napközi

A hajdúvárosban sorra szépülnek meg a középületek, tanintézmények, csinosodik a főutca, bővülnek a zöldövezetek. A megújulás ideje nemrégiben az Állomás-negyedben található Mackó Napközi számára is elérkezett.

Kultúrház és tyúktolvajok Kiskerekiben

Az 1989-es fordulat óta Kiskereki községben, ha történtek is infrastrukturális fejlesztések, túlzás lenne azt mondani, hogy a lakosság elégedett az eddig elért eredményekkel. Akadnak ugyan kullogóbb falvak, viszont jóval dinamikusabban fejlődők még inkább. Az utóbbi években pályázati forrásból megindult építkezésekről nyilatkozott a polgármester.

Jótékonysági műsor a szalontai gyermekekért

Szeptember 5-én jótékonysági előadásra várták a hajdúvárosban mindazokat, akik adományaikkal támogatni szerették volna a Szent Ferenc Alapítvány által működtetett napközis programban részt vevő gyermekeket.