kolbásztöltés

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A legjobb kolbászt Mezőbaj gyúrta

Csakúgy, mint az előző években, idén is a kolbászfesztivál bizonyult a nagyszalontai Hajdúhét legkiemelkedőbb eseményének. Most is összehozta a baráti társaságokat, a környező települések csapatait és minden mulatni szerető embert.

Étel-ital, ünnepi hangulat Létavértesen

Többpólusú, színes és változatos programokkal várták az érdeklődőket Létavértesen a márciusban megtartott Nemzeti Napra. Az V. pálinkaversenyen, illetve a házikalács- és kolbászversenyen a székelyhídiak és a hegyközszentmiklósiak is sikeresen szerepeltek.

Kolbászkészítők versengtek Nagyszalontán

A hagyományokhoz hűen az idei Hajdúhéten is kiemelkedő helyet foglalt el a rendezvények sorában a kolbászfesztivál. Ezúttal is a Zilahy Lajos Művelődési Házban mérte össze tudását a közel kéttucatnyi benevezett csapat.

XIII. Hajdúhét Szalontai Magyar Napok

Szeptember 19–26. között rendezik meg az idén a közel másfél évtizedes múltra visszatekintő nagyszalontai Hajdúhetet. A színvonalas és változatos rendezvényeket felsorakoztató ünnepi kínálatban minden korosztály megtalálhatja a kedvére való szórakoztató eseményt. Íme a program.

Gyúrtak, töltöttek, sütöttek

A nagyszalontai RMDSZ jóvoltából az idei Hajdúhéten immár ötödik alkalommal rendezték meg a kolbász- és pálinkafesztivált.