útjavítás

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az idén az utakra koncentráltak

Két újabb út támogatási szerződést írtak alá decemberben Bukarestben a Bihar Megyei Tanács képviselői. A beruházásokról PÁSZTOR SÁNDOR megyei tanácselnök és IOAN MANG alelnök számolt be.

Szalontai hírcsokor

A nagyszalontai önkormányzat folyamatosan azért dolgozik, hogy a város lakosainak minél szebb környezetet és jobb életkörülményeket teremtsen, legyen szó akár új munkahelyek létrehozásáról, akár az infrastruktúra korszerűsítéséről. A hajdúváros fejlődését szolgáló legújabb munkákról alább olvashatnak.

A szalontai alpolgármester jelenti

Amint az időjárás lehetővé teszi, több nagyszabású terv megvalósítása kezdődik el a hajdúvárosban. Horváth János alpolgármester számolt be ezekről lapunknak.

Biharvajda hétköznapjai – Méltóságát nevében is hordja

Ha valaki autóval utazik a Nagyvárad–Szatmárnémeti országúton, amint átkel a Berettyó hídján, már látja a falu egyik magas pontján épült református templomot. Biharvajda nevét a krónikák 1285-ben említik először, de temploma valószínűleg már a XII. században állt, bizonyíthatóan a tatárjárás előtt épült, ezért feltételezhető, hogy Vajda már akkor lakott település volt.

Aszfaltozások a hajdúvárosban

A napokban befejeződött a város aszfaltos járdáinak burkolása, melynek során mintegy 5400 négyzetméter gyalogjáró készült el.

Határrandevú útátadással

Érsemjén és Bagamér önkormányzata ismét határrandevúra invitálta a lakosságot, a találkozót ezúttal az együttlét öröme mellett az Érkenéz és Bagamér közötti aszfaltos út átadása tette emlékezetessé.

Zebra-gond a hajdúvárosban

A Nagyszalontát átszelő 79-es országút felújítási munkálatai több jó dolgot is eredményeztek Nagyszalontán, de számos bosszúsággal is jártak. Akad például rossz helyre tett gyalogátkelőhely, amelynek használata sok kényelmetlenséget okoz a lakosságnak.