fotókiállítás

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Megtalálni a pillanatot

Nagyváradon él és alkot OVI D. POP fotóművész, kiadó. A Bihar megye szépségeit bemutató, általa szerkesztett kiadványok az ő felvételeit tartalmazzák. Kiállította képeit itthon és külföldön, számos nemzetközi díjat nyert, a Fotóművészek Nemzetközi Szövetségének tagja.

Euro Foto Art Galéria nyílt a Félixfürdőn

Európai fotókiállítással és nemzetközi szalonnal, illetve egy új fotóművészeti kiállítási tér megnyitásával ünnepelte Európa napját a nagyváradi Euro Foto Art Egyesület.

Jó sors-e a lósors?

Az Eölyűs Barna képeiből a nagyrábéi művelődési házban rendezett, Lósors című kiállítás és a szüreti felvonulásra való készülés miatt többet foglalkoztam ezzel a nemes jószággal, mint ahogy azt teszem a csendes hétköznapokon. A művésszel és néhány fogatossal beszélgettem lovakról, emberi sorsokról. Különböző foglalkozású emberek szemével láttatok én is emberi és állati sorsokat, mert a kettő szorosan összefügg egymással.

Minden gyermekben rejtezik művészi adottság

Nagyvárad gyermekszemmel címmel fotópályázatot hirdetett 12-16 éves nagyváradi diákoknak az RMDSZ várad-újvárosi körzeti szervezete. A beérkezett pályamunkákból összeállított fotótárlatot május 31-én, szombaton délelőtt nyitották meg az újvárosi körzeti székházban, és a díjazottak átvehették ajándékaikat.

Iker fotókiállítás Európa napjára

A művelődési tárca védnökségével, az Európai Unió Bizottsága itteni képviseletének, illetve az Európai Parlament Romániai Információs Irodájának támogatásával, a Román Kulturális Intézettel partnerségben szervezte meg a nagyváradi Euro Foto Art Egyesület a VI. Nemzetközi Eurofotoart Szalont. A kiválogatott 99 alkotásból egyszerre nyílt tárlat Bukarestben és Nagyváradon.

Nagyvárad gyermekszemmel

Fotópályázatot hirdet 12-16 éves nagyváradi diákoknak az RMDSZ nagyvárad-újvárosi körzeti szervezete. A bihari megyeszékhely jellegzetességeit – épületet, műemléket, zöldövezetet, téli-tavaszi utcaképet, virágokat stb. – bemutató felvételeket várnak május 25-éig.

Eurorégiós fotószalon

Hét év kihagyás után ismét megrendezték a Bihar–Hajdú-Bihar Eurorégióban tevékenykedő fotósok közös kiállítását. A 334 pályamunkából kiválasztott 50-50 felvételt két helyszínen, Nagyváradon és Debrecenben is kiállították.

107 éves a nagyváradi villamos – történelmi fotókiállítás nyílt

Nagyváradon, a Pece-parti Párizsban fotókiállítással tisztelegtek az immár 107 éve üzemelő villamosok előtt, a tárlat a városháza nagyterme előtti folyosón nyílt meg. A tárlat célja, hogy minél hatékonyabban bemutassa az összes villamostörténeti korszakot, hogy másokkal is megismertesse a nagyváradi tömegközlekedés történetét, amelyről sokan alig tudnak valamit.

Festői Bihar – kiállították a díjazott fotókat

A Nagyváradi Ősz címet viselő kulturális rendezvénysorozathoz kapcsolódva az idén nemzetközi szalont hirdetett meg Festői Bihar címmel az Euro Foto Art Egyesület a hagyományos kultúrát ápoló és népszerűsítő megyei központtal együttműködve.

Kocsis Csaba fotói az írószövetségben

A Várad és a Biharország folyóirat munkatársa, a berettyóújfalui Kocsis Csaba 100. fotókiállítását láthatják az érdeklődők a Magyar Írószövetség klubtermében (Budapest, VI. kerület, Bajza u. 18. sz. I. emelet).