vásár

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Gazdatársadalomról és az Európai Unióról

Júniusban tartották a IV. Székelyhídi Városnapokat, s a szervezők a könnyed szórakoztatás mellett igyekeztek értékhordozó programokat is felmutatni. Három napon át zajlott az Európai Unió támogatásával, testvértelepülések részvételével az Európa a polgárokért című előadássorozat. A gazdanap pedig szakmai előadásokkal, vásárral, termékkiállítással gazdagította a kínálatot.

Kézzelfogható célt mutattak az Érmellék gazdálkodóinak

A Székelyhídon ötödízben megrendezett, több napos karácsonyi vásár alkalmából szombaton tartották meg az I. Érmelléki és Bihar Megyei Gazdanapot. A rendezvényt kiállítás és termékvásár mellett hasznos ágazati fórummal egészítettek ki.

Karácsonyi vásár Székelyhídon

Sok szeretettel várnak mindenkit a szervezők az V. Székelyhídi Karácsonyi Vásár rendezvényeire december 16–23. között. Helyszín: a Székelyhídi Múzeum és a Múzeum tér.

Szent Demeterkor van a számadás ideje

Tizenhetedik alkalommal rendezték meg október közepe táján Berettyóújfaluban a Bihari Számadó Napokat. A fő szervező a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara helyi szervezete volt, társszervezői pedig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóságának berettyóújfalui szervezete, illetve a 40 éves Bihari Múzeum és Sinka István Városi Könyvtár.

„Szenvedélyem a drótékszer-készítés”

A drótspirálozás új technika, amivel egyszerűen és gyorsan szép, színes, látványos ékszereket állíthatunk össze. A tekercsek ráadásul számtalan módon variálhatók is. Ezeknek a sokszínű és izgalmas drótékszereknek az egyik ügyes készítője a nagyszalontai BONDÁR HAJNALKA, akit a szenvedélyévé vált foglalatosságról és legújabb alkotásairól kérdeztük.