Tisztújítás Hegyközcsatárban

Április 13-án volt Hegyközcsatárban a helyi és körzeti RMDSZ szervezetek tisztújító közgyűlése. A szervezetek élén nem volt változás, a következő eredmények születtek: a síterit továbbra is Brád Gyula vezeti, Hegyköztótteleken Simkó Lajos, míg Hegyközcsatárban Tóth Gyula kapott megbízást újabb két évre. A körzeti elnök továbbra is Vitályos Barna (képünkön).

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Április 13-án tartották Hegyközcsatárban a helyi és körzeti RMDSZ szervezetek tisztújító közgyűlését. A helyi szervezetek élén nem volt változás, ami azt jelenti, hogy a tagság elégedett volt az elnökség elmúlt két évbeli tevékenységével, így a következő eredmények születtek: a síteri helyi szervezetet továbbra is Brád Gyula vezeti, Hegyköztótteleken Simkó Lajos, míg Hegyközcsatárban Tóth Gyula kapott megbízást újabb két évre.
A helyi választásokat a körzeti tisztújítás követte minden helyi szervezet küldötteivel. Jelen volt Botházy Nándor, a megyei RMDSZ ügyvezető alelnöke, aki ügyelt arra, hogy szigorúan betartsák a tisztújításra vonatkozó szabályokat.

„A sok eredmény mellett sem lehetünk elégedettek, hiszen még rengeteg a tennivalónk, ezért összefogva más pártokkal, egyházakkal és civil szervezetekkel tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a község lakosainak jobb megélhetéséért. Folyamatban vannak olyan munkák, amelyek gyümölcse majd 2012-2013-ban érik be” – mondta többek között Vitályos Barna a csatári községi RMDSZ szervezet elnöke beszámolójában. Ezt követően került sor a választásra, ennek eredményeként újabb két évre élvezheti a közgyűlés bizalmát Vitályos Barna, mint körzeti elnök, majd megválasztották a választmány tagjait is. A tisztújítás késő estig tartott baráti beszélgetésekkel, tervezgetésekkel.