Nagy Feró a szalontai színpadon

A Hajdúhét utolsó napján, szeptember 29-én, szombaton este Nagyszalontán lép fel a Beatrice egykori babos kendős fenegyereke, az X-Faktor tehetségkutató műsor nagy dumás mentora, a „nemzet csótányaként” elhíresült Nagy Feró. A kiváló zenész a napokban telefonon mesélt lapunknak arról, hogy milyen érzésekkel készül a hajdúvárosi koncertre.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

– Úgy tudom, néhány éve már járt a hajdúvárosban. Milyen érzés tudni, hogy most újra Nagyszalontán léphet fel?
– Rendkívül jó érzés, nagyjából 8-9 évvel ezelőtt léptem itt fel legutóbb, ha jól emlékszem, és hát az bizony nem most volt. Ezért is örülök a meghívásnak, nagyon készülök a koncertre, amelyen remélem, hogy minden résztvevő jól fogja érezni magát, és ezért sokszor jöhetek majd még Nagyszalontára.
– Milyen műsorra számíthat a közönség?
– A legsikeresebb dalaimmal készülök természetesen, hiszen az a célom, hogy egy igazi nagy bulit csináljunk. Tehát hozom a legismertebb számaimat és olyan szerzeményeket is, amelyeket más zenekaroknak írtam. Mind olyan dal lesz a koncert műsorában, amelyek jó alapként szolgának egy nagy bulihoz. Ezenkívül szeretnék egy kis X-faktoros vetélkedőt is összehozni a szalontai színpadon, persze csak ha a közönség is benne van, de remélem, hogy lesz kedvük hozzá.
– Mit üzenne a hajdúvárosi közönségnek? Hogyan készüljenek a koncertre?
– Ha szabad ilyet mondani, akkor egy kis pálinkával készüljenek, és hozzanak belőle egy kicsit nekem is, no meg természetesen a jókedvüket se hagyják otthon, hiszen ahogyan a legújabb lemezünk címe is hirdeti: vidámság lesz és rock and roll!

Balázs Anita