Játékos majális Jankafalván

A hajdani iskola udvarán a helyi és a Diószeg körzeti RMDSZ sportvetélkedőt szervezett Jankafalván május 1-jén. Tizenegy gyermek vett reszt a vetélkedőn, amely sikeresnek bizonyult.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Eleinte félve közelítették meg a játékhelyszínt, azonban az első feladat után már mindenkinek mosoly ült ki az arcára. Két csapat állt össze. Az egyiket Kovács Alexandra vezette, a másikat Nagy Izabella. A kötélhúzás, a zsákban futás és a „tojásfuttatás” megnevettette a jelenlévőket. A versenyen Kovács Alexandra csapata lett a győztes, de mindkét csapat kapott egy kisebb tanszerkészletet, majd a szervezők egy tál bográcsossal kedveskedtek a jelenlévőknek. A körzeti RMDSZ-szervezet elnöke, Mados Attila ezúton is köszöni mindenkinek a részvételt, valamint a szervezők, Vértesi Irénke jankai RMDSZ-elnök és Jakó Sándor Zsigmond alelnök, illetve Pántya Sándor diószegi körzeti alelnök segítségét.
A rendezvény jó alkalom volt arra, hogy a diószegi helyi tanács tulajdonában lévő épület romos állapotáról megbizonyosodjanak. A következő hónapokban szeretnék, hogy Jankafalván a volt iskola romos épületéből egy közösségi házat alakítsanak ki.