Sorjáznak a szenátor- és képviselőjelöltek

A Szociáldemokrata, a Nemzeti Liberális és a Konzervatív Párt alkotta kormányerő, a Szociál–Liberális Szövetség (SZLSZ), valamint az ellenzéki Demokrata–Liberális Párt köré tömörülő Igaz Romániáért Szövetség (IRSZ) is minden Bihar megyei egyéni választókerületben állított jelölteket a december 9-i parlamenti választásokra.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az SZLSZ színeiben az 1. számú szenátori választókerületben Traian Bodea, a 2-esben Cristian Bodea, a 3-asban Valeriu Boeriu, a 4-esben pedig Florian Bodog indul. Az 1. számú képviselői választókerületben Claudiu Ciarnău, a 2-esben Ovidiu Bezi, a 3-asban Lucia Varga, a 4-esben Gheorghe Costin, az 5-ösben Gheorghe Bogdan, a 6-osban Ioan Sorin Roman, a 7-esben Sonia Drăghici, a 8-asban Ioan Cupşa, a 9-esben pedig Florica Cherecheş indul mandátumért.
Az IRSZ képviseletében az 1. számú szenátori választókerületben Nicolae Hodişan, a 2-esben Radu Ţîrle, a 3-asban Gavrilă Ghilea, a 4-esben pedig Ionel Bungău indul. Az 1. számú képviselői választókerületben Laurenţiu Chiană, a 2-esben Bogdan Manafu, a 3-asban Teodor Suciu, a 4-esben Liviu Laza Matiuţă, az 5-ösben Ionel Avrigeanu, a 6-osban Marina Adelina Coste, a 7-esben Ionela Pop Bruchental, a 8-asban Cristian Puşcaş, a 9-esben pedig Călin Mocan száll versenybe a mandátum megszerzéséért.

Balogh Aletta