Építettek, ültettek, takarítottak

Érbogyoszló is bekapcsolódott a Tulipán Kaláka őszi mozgalmához.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Vékony Mihály polgármester és Oláh Éva alpolgármester irányításával két helyszínen dolgoztak a bogyoszlói önkéntesek. Egyszerre építettek játszóteret és autóbuszmegállót a kalákások. A hagyományt követve a közös munka után az uzsonnát is közösen fogyasztották el. A beruházást a helyi önkormányzat és RMDSZ-szervezet támogatta.
Fákat ültettek Nagyszalontán a Tulipán Kaláka megyei önkéntes mozgalomhoz csatlakozva. A kétkezi munkából kivették a részüket helyi, megyei és országos elöljárók is, mint például Török László polgármester, Illyés Lajos alpolgármester, Sárközi Sándor megyei tanácsos, Pető Csilla parlamenti képviselő. A szorgoskodók ezúttal is emléklapot kaptak a megyei programfelelőstől, Borsi Lóránttól.
Magyarremetén november 3-án a helyi református egyházközösség és RMDSZ-szervezet együtt szervezte meg a temetőtakarítást. Bálind György képviselőjelölt köszöntötte a kaláka megyei főszervezőjét, aki az akciót méltatva kiemelte, hogy egy temető rendbetétele nemcsak munka, hanem imádság is elhunyt szeretteinkért. A csoportkép elkészítése előtt átadták az emléklapokat, elsőként Szigeti Ferenc tiszteletesnek.