Bővült a szalontai gyermekotthon

A napokban fejeződött be annak az épületnek a felújítása, ahol a jövőben a Szent Ferenc Alapítvány gondozásában élő gyermekek találhatnak otthonra.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A tatarozás Pető Csilla parlamenti képviselő közbenjárására jöhetett létre, aki 150 000 lejnyi célirányos kormánytámogatással segítette a munkát, továbbá a Szent Ferenc Alapítványon keresztül számos jó szándékú, segítőkész ember is hozzájárult pénzadományaival.
A felújított lakrész ünnepélyes átadásán szombat délután ott volt az alapítványt működtető Böjte Csaba Ferenc-rendi szerzetes, Török László polgármestere, Pető Csilla és Szíjjártó Zoltán szenátorjelölt. Böjte Csaba kiemelte, hogy mennyire fontos a mai rohanó világban a hit, hogy ne adjuk fel a reményeinket, hanem sokkal inkább próbáljunk a próféták útján járni, remélni a holnapot, nagyot álmodni, és Isten még szebbet, még többet ad majd nekünk.
Az egybegyűltek megtekintették a felújított épületet, az otthon kis lakói pedig verses-zenés műsort adtak elő, majd szeretetvendégséggel zárult a házavató.

Balázs Anita