Továbbjutott a férfi póló- és a női röplabdacsapat

Győzelemmel zárták a hétvégét a váradi csapatok, amelyek továbbjutottak a férfi póló-, illetve a női röplabdabajnokság rájátszásában.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

A hatszoros bajnok VSK-Digi a nagyváradi Ioan Alexandrescu Uszodában fogadta a Kolozsvári Poli együttesét, s mindkét találkozón magabiztosan nyert. A szintén váradi Körös SK a Bukaresti Dinamo vendégeként szenvedett kettős vereséget, így nem került be a legjobb négy közé.

Eredmények
Váradi VSK-Digi–Kolozsvári Poli 31–4 és 21–5,
Bukaresti Steaua–Bukaresti Rapid 15–2 és 14–4,
Bukaresti Dinamo–Nagyváradi Körös SK 15–4 és 16–4,
Aradi Amefa–Bukaresti Sportul Studenţesc 6–9. Utóbbi párharc második találkozóját április 14-én rendezik meg Bukarestben. A továbbjutáshoz két győzelem kell.

Szintén bejutott a rájátszás második fordulójába a másodosztály nyugati csoportjában szereplő Nagyváradi Egyetemi SK női röplabdacsapata. A váradiak szombaton délelőtt az egyetem sportcsarnokában fogadták a Brassó megyei Codleai VSK-t, amelynél 3–0 arányban bizonyultak jobban. Az első játszmát 25–18-ra, a másodikat 25–13-ra, a harmadikat pedig 25–14-re nyerték meg a hazaiak, akik így 2–1-es összesítéssel jutottak tovább. Az elődöntőben a Karánsebesi Banatul csapata lesz az ESK ellenfele. Az első találkozóra április 13-án kerül sor.