Megérkeztek az első szavazólapok

A magyarországi Nemzeti Választási Iroda (NVI) megkezdte a postázását azoknak a szavazólapot is tartalmazó levélcsomagoknak, amelyek által a külföldön élő magyar választók részt vehetnek az április 6-i országgyűlési választáson.

jordancheap4sale jordancheap4sale.com
growsunlight growsunlight.com

Az RMDSZ nagyszalontai titkárságára már megérkeztek az első szavazólapok, mindazok tehát, akik a Magyar Ház címére kérték a levélcsomagot, keressék fel a napokban az irodát. Akik az otthoni címükre kérték a szavazási levélcsomagjukat, figyeljék a postást, bármelyik nap megérkezhet a várt boríték.
A voksolás menetéről fontos tudni, hogy első lépésben a választópolgárnak ki kell töltenie a szavazólapot, majd azt beletenni a belső borítékba. Ezt a belső borítékot ezután le kell zárni, majd ki kell tölteni az azonosító nyilatkozatot. A belső borítékot és a kitöltött azonosító nyilatkozatot pedig a válaszborítékba kell helyezni, majd lezárni. A boríték a szavazólappal április 6-án este 7 óráig el kell hogy jusson valamelyik hivatalos szervhez. Az RMDSZ nagyszalontai szervezete segítséget nyújt a kézbesítésben, ugyanis március 25. és április 6. között a Magyar Házban hosszabbított nyitva tartással várják a szavazni kívánókat, és a beborítékolt szavazólap eljuttatásában is közreműködnek.